AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeşil mavi renk görmek

Kahve falında yeşil mavi renk görmek

Kahve falında yeşil mavi renk görmek bazı büyük projelere girerek kendisine uygun kimseler ile ortaklık kuracağına, başarılı olundukça özgüvenin artacağına, işlerin yoluna gireceği ve aradaki buzların eriyeceğine, eski işinden daha çok kazanç elde edeceğine, gireceği bazı çalışmalarda çok büyük başarılar elde edeceğine, çok donanımlı ve deneyimli olunmasına rağmen işlerin istenildiği gibi gitmeyeceğine, kazancının düşeceğine, ailesinde gerginlikler yaşanacağına, kazanılan paranın makbul ve mukaddes amaçlar için harcanacağına, doğru ve kazançlı adımlar atılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yeşil mavi renk gördüyseniz:

  • Değişik fikirleriniz olabilir.

Kahve falında mavi ve yeşil renk görmek hayal ettiği şeylere kısa bir zaman içinde ve hiç sıkıntı çekmeden kavuşacağına, haysiyet gibi duygularına zarar vereceğine yorulur.

Kahve falında yeşil mavi renk görmek fal sahibinin çok büyük sorumluluk alması sayesinde çok kazanç ve menfaat elde edeceğine, bütün aile tarafından çok büyük sevinçle karşılanan şeylerin gerçekleştirilmesi ile çok daha iyi şeylerin ortaya konulacağına delalet eder.

Kahve falında mavi yeşil renk görmek başarılı bir insan olacağına, kederden ve stresten kurtulacağına delalettir.

Kahve falında mavi renkte kusmak helal lokma yiyeceğine, anne baba hayır duaları sayesinde sevilen bir kişi ile hayatın birleştirileceğine ve hayalleri süsleyen ve herkesin sahip olmak istediği bir bebeğe sahip olunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında mavi renkli çiçek görmek çok büyük ses getireceğine, sorun yaşanan kişiler ile aranın düzeltileceğine delalet eder.

Kahve falında mavi renk boya yapmak iş hayatında yaşadığı sorunlar işin destek istediği bir kişinin, yardımcı olmayacağına ve sorunların üstüste geleceğine, eşi ve çocukları ile büyük bir huzur içinde yaşayacağına inanılır.

Kahve falında mavi renk hırka görmek karlı bir iş ortaklığı yapacağına ve bu işin bütün bir hayatını ve geleceğini olumlu yönde etkileyeceğine, hayırlı gelişmeler yaşanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında mavi renk taş görmek orada meslek erbabı ve ticaret ehli kişilerle tanışacağına, koyu sohbetler edeceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir