AnaSayfa / Genel / Kahve falında mavi yeşil renk görmek

Kahve falında mavi yeşil renk görmek

Kahve falında mavi yeşil renk görmek akıllı adımlar atacağına, elinde bulunan çalışmaların başarılı bir şekilde ilerleyeceğine, düşlediği evliliğin gecikeceğine, hem bedenen hem de ruhen iyileşeceğine, anne baba dualarının birçok engeli ortadan kaldıracağına, kötü kimselerin gittiği yollara girileceğine ve gereksiz yere emek harcanacağına, ömür boyu devam edeceğine, yatırımlarının kendine istediği getiriyi kazandıracağına, işinin gücünün rast gideceğine işaret etmektedir.

Kahve falında mavi yeşil renk gördüyseniz:

  • İstediğiniz gibi yürümediği için size üzüntü veren bir ilişkiniz hakkında sevindirici gelişmeler yaşayabilirsiniz.

Kahve falında mavi yeşil renk görmek eline geçen bazı fırsatlar sayesinde işlerini yoluna sokarak kısa da olsa bir tatile çıkacağına, biraz dinleneceğine, çok hızlı bir şekilde müdahale etmesine rağmen sorunun bir türlü çözülememiş olduğuna ancak daha sonra biraz daha sabır ve gayret ile sorunu tamamen ve hiçbir zarara uğramadan ortadan kaldıracağına işarettir.

Kahve falında mavi ve yeşil renk görmek maddi açıdan kötü bir etki yaratacak bir durumla karşılaşacağına, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, iflas edeceğine inanılır.

Kahve falında yeşil mavi renk görmek Allah’ın helal kılmadığı işlere gireceğine, çok kazançlı bir çalışmanın ortaya konabilmesi için bazı adımlar atılacağına ve eş, dost ya da akrabalardan birisinin vereceği destek sayesinde de işlerin daha iyi bir hale getirileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında mavi renkli kelebek görmek gün yüzü görmeyeceğine, her zaman çok üzgün olacağına, huzurun kaçacağına delalet eder.

Kahve falında mavi renk halı görmek uzun zamandan beri almayı çok istediği bir şeyi yakın zamanda alacağına ve çok hayırlı ve faydalı bir işe girip çok güzel günler göreceğine, geçim sıkıntısı yaşanılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında beyaz mavi renk görmek geçim derdi olmadan rahatlık içinde yaşayacağına ve hayatından razı geleceğine, eline geçen fırsatları değerlendirmesi sayesinde çok mutlu olacağına tabir olunur.

Kahve falında mavi renk bebek çorabı görmek iç huzurunun yerinde olacağına, çok büyük çaba göstererek de olsa bu durumun uzun bir zaman içinde düzeltileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında mavi renkte ev görmek bununla yüceleceğine, kendini Allah yolunda daha fazla amel işlemeye yoğunlaştıracağına, sağlığının, işlerinin ve düzeninin bozulacağına, iyi halinin kalmayacağına, kazancındaki ve evindeki bereketin eksileceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir