Kahve falında yeşil küp görmek

Kahve falında yeşil küp görmek iş hayatında ve sosyal hayatta çok iyi yerlere gelineceğine, güzel sözler işitmesinin yanında iyi haberler de alacağına, herkesin istediği şeye kavuşacağına, çok büyük ve üst düzey bir mevkiye terfi edileceğine ve kariyerinde çok büyük bir adım atacağına, mevki makam sahibiyken işten olunacağına, esenliğe ve feraha kavuşacağına, ayrıca çok kötü olaylar yaşanacağına, bitmek tükenmek bilmeyen bir tartışmanın arasında kalınacağına ve gerek yakın arkadaşların ve gerek akrabaların karşı çıkacağı bir işin içine girileceğine, huzura kavuşacağına tabir olunur.

Kahve falında yeşil küp gördüyseniz:

  • Maddi bir sıkıntı yaşamanız olasıdır.

Kahve falında yeşil küp görmek uzun bir zaman maddi ve manevi sıkıntılar yaşanacağına, hayatının da kolaylaşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında küpte altın bulmak girdiği işleri çok iyi yerlere getireceğine, kazanılacak çok büyük bir başarının ardından sevilen bir arkadaşla işlerin daha da büyütüleceğine ve kazanılan paranın yardıma muhtaç kişiler için kullanılacağına tabir olunur.

Kahve falında kübra ismini görmek içine düştüğü kötü durumdan ötürü kendisini suçlayacağına, hayal edilen herşeye kavuşulacağına, sorunların tamamen biteceğine inanılır.

Kahve falında küp görmek çok büyük miktarda kazanç getireceğine, büyük ve başarılı adımlar atacağına, işlerinin her geçen gün daha büyük kazanç sağlayacağına ve eline geçen tüm fırsatları değerlendirip kendisine çok iyi bir gelecek kurmak için büyük çaba sarfedeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında su dolu küp görmek uğursuzlukların kol gezeceğine ve başarısızlıklar nedeni ile hayal kırıklıkları yaşanacağına, bazı sorunlardan ötürü kendisini üzgün hissedeceğine delalettir.

Kahve falında para küpü bulmak gelişeceğine, hayırlı rızık, kazanç ve şifa kapılarına ulaşacağına, kurulu bir düzenin sağlanacağına, falı kapatan kişinin, neşesinin, ağız tadının, keyfinin ve sağlığının yerine geleceğine yorulur.

Kahve falında altın küp görmek iş hayatında çok büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, çok mutlu ve huzurlu günler yaşanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında küple altın görmek ardından dikkatli bir şekilde davranılacağına, ancak en kısa zamanda bu sıkıntılardan ve sorunlardan kurtulup iş hayatına ve aile hayatına geri döneceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir