AnaSayfa / Genel / Kahve falında su dolu küp görmek

Kahve falında su dolu küp görmek

Kahve falında su dolu küp görmek kendisine de zaten fayda getirmeyeceğine, işlerin çok iyi bir hal alacağına, çok büyük ve sıkıntılı olaylar ile karşılaşılacağına ve büyük bir üzüntü yaşayarak nerede hata yapıldığının düşünüleceğine, bir sebeple işsiz kalınacağına, karşısına çözülemeyecek sorunların ve üstesinden gelemeyeceği zorlukların çıkmayacağına, yapacağı büyük çalışmalar sayesinde çok yüksek mevkilere sahip olacağına, zarar edeceği bir işe girmek zorunda kalacağına, yanlış işlere girileceğine, büyük maddi kayıp verileceğine, sorunların günden güne artacağına delalet etmektedir.

Kahve falında su dolu küp gördüyseniz:

  • Diğer kişilerin duygusal iniş çıkışlarını beklememek veya olayları diğerlerinin insafına bırakmamak elinizi güçlendirebilir.

Kahve falında su dolu küp görmek işteki ortaklardan ihanet görüleceğine, bolluk ve bereket içinde yaşanılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında altın dolu küp bulmak zor zamanların geride kalacağına ve tartışmaların ve kırgınlıkların sona ereceğine, düşmanlar tarafından zarar göreceğine, geleceğini derinden etkileyecek yanlış adımlar atacağına işarettir.

Kahve falında altın dolu küp görmek mal mülk sahibi olunacağına, kendisini mutlu eden tüm detayları hayatına katacağına delalet eder.

Kahve falında su küpü görmek kazancının ilk önce azalacağına, kısa bir süre önce tanışılan bir kişi ile yaşanacak bir gönül ilişkisinin evlilikle sonlanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında zeka küp görmek kalabalık ve eğlenceli bir mekâna gireceğine, çalışmalarının ve projelerinin yakın bir zaman içinde büyük kazanç elde edeceğine işaret eder.

Kahve falında süslü küp görmek başarıların ve mutluluğun sürekli olacağına, kendisini üzen ve kötü durumlara sokan olayların son bulacağına yorulur.

Kahve falında tarihi eser küp görmek işlerinin hep yolunda gideceğine, ortaklı işlere girileceğine inanılır.

Kahve falında küpün içinde altın görmek azalacağına, başarısına ve mutluluğuna engel olan hiçbirşeyin de kalmayacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir