AnaSayfa / Genel / Kahve falında ağaçtan su aktığını görmek

Kahve falında ağaçtan su aktığını görmek

Kahve falında ağaçtan su aktığını görmek bol kazanç elde edileceğine, kardeşlerle büyük bir işe girileceğine, hayırlı bir kısmetle tanışılacağına, işlerin rayından çıkacağına, mesleki anlamda geriye düşüleceğine, hayatının zaferlerle dolacağına, gelecekte hem çok zengin hem de nüfuslu biri haline geleceğine, çok üzüntülü bir döneme girileceğine, bu olayların yaşanmasına sebep olan akrabalar ve arkadaşlar ile tartışma yaşanacağına, zamanının daha iyi bir şekilde ilerleyeceğine, sıkıntılarının ve endişelerinin biteceğine, hiç beklemediği bir işle ilgili olarak bir teklifin gelmesi üzerine yeni bir adım atacağına ve zor geçen bir dönemin sonuna geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ağaçtan su aktığını gördüyseniz:

  • Sabrınız azaldığında öfkenizin artmasını engelleyemiyorsunuz.

Kahve falında ağaçtan su aktığını görmek kaçırılan fırsatlar yüzünden uzun zamandan beri yapılmak istenen bir projenin askıya alınacağına, yardım edebileceği kurumlar ile irtibata geçeceğine inanılır.

Kahve falında ağaçtan bal aktığını görmek büyük gelirler elde edilmesine ve çok daha büyük işlerin gelip daha farklı çalışmalar yapılmasına büyük destek sağlayıp yüksek bir mevkiye transfer edileceğine, içinde bulunduğu büyük sorunlardan ve sıkıntılardan kurtulacağına ve rahata ereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında banyoda su aktığını görmek kapanan bütün kapıların açılacağına, iş hayatına olumsuz şekilde yansıyacağına alamet eder.

Kahve falında evin içine su aktığını görmek Allah tarafından çok büyük yardımlara mazhar olunacağına, mal ve mülk sahibi olunacağına delalettir.

Kahve falında çeşmeden su aktığını görmek kişinin seçeceği meslekte isim yaparak herkesin takdirini, saygısını toplayacağına, daha ferah ve daha rahat bir hayata kavuşup kendisini daha iyi hissedeceğine delalettir.

Kahve falında dereden su aktığını görmek yönetici veya patron koltuğuna oturacağına, ancak daha sonra bu durumun sona ereceğine, bu sayede sıkıntılarını ortadan kaldıracağına işarettir.

Kahve falında havuza su aktığını görmek daima ona hürmet göstereceğine, işinin ehli olan ve en tepedeki kişilerle hareket edip, hem tecrübe hem de sermaye kazanacağına inanılır.

Kahve falında tavandan su akması görmek sorunlarını aşacağına, ancak bunun için bir hayli geç kaldığına da alamet olan fal, güvenilip sır paylaşılan kimselerin, bu bilgileri fal sahibini arkadan vurmak için kullanacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir