AnaSayfa / Genel / Kahve falında adalet bakanını görmek

Kahve falında adalet bakanını görmek

Kahve falında adalet bakanını görmek neredeyse rahatsız olacağı bir duruma geleceğine ve hiç görmediği kadar büyük ve ağır bir sorun ile karşılaşacağına, elini haramdan uzak tutacağına, kendisini günahkâr kılacak yollara sapmayacağına, emeği ile hak ederek sahip olduklarının da keyfini süreceğine, atılan adımlar ile yüzü güldürecek haberler alınacağına, hayat yolunda alınacak dersler sayesinde hata yapma oranının gittikçe düşeceğine, eskiden yapamadığı her şeyi yavaş yavaş hayata geçireceğine, sıkıntılarının biteceğine, kendi işini kurmak için çok kazanç elde edeceğine ve büyük bir rahatlama yaşayacağına, sıkıntılı durumlar geçireceğine, büyük aksilikler yaşayacağına, hayatındaki aksiliklerin ve engellerin adeta bir çığ gibi büyüyeceğine ve fal sahibinin daha bir mutsuz ve daha bir üzgün olacağına, büyük borçlara girmeyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında adalet bakanını gördüyseniz:

  • Bazı kişiler size reddedemeyeceğiniz tekliflerle gelebilirler.

Kahve falında adalet bakanı görmek planların alt üst olacağı olayların yaşanacağına, karısı şile arasının çok iyi olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında adalet bakanını görmek iş hayatının hayırlı bir şekilde yeni başarılara ulaşacağına, eline geçen kazancı hayal ettiği projeler için harcayacağına, yaptığı çalışmalar ile insanlar arasında çok saygın bir yere kavuşacağına, sorunlarının kısa bir zaman içinde sona ereceğine, alınan onca önleme ve verilen onca çabaya rağmen çok zor durumlara düşüleceğine yorulur.

Kahve falında adaletli davranmak fırsatların istenmeden harcanacağına, adını deyim yerindeyse altın harflerle yazdıracağına tabir olunur.

Kahve falında adalet görmek kişinin aradığı şifaya kavuşacağına, fal sahibinin, şansının yaver gitmesi ile çok büyük kazanç elde edeceğine, sıkıntılarından ve üzüntülerinden kurtulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında adalet terazisi görmek sağlık sorunları yaşanacağına ve arkadaşlar arasına istenmeyen kişilerin gireceğine, çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında adaletli olmak sıkıntı veren durumların ve sorunların bu sayede ortadan kalkacağına, aile hayatında çok güzel günler görüleceğine, onlar sayesinde yaşadığı sıkıntıları da unutacağına işarettir.

Kahve falında adalet sarayı görmek aile büyüklerinden birinin başının sıkışması üzerine kendisine yardımcı olunacağına, emeklerinin boşa gideceğine, huzurunun, mutluluğunun, azalacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında adaletsizlik görmek iş dünyasında rakiplerini zekâsı ve yeteneği ile egale etmesi sayesinde önünün açılacağına, kazancının daha da artacağına, işlerinin her geçen gün yoluna gireceğine, iş hayatında sıkıntılı bir döneme gireceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir