AnaSayfa / Genel / Kahve falında arkadaşla görüşmek

Kahve falında arkadaşla görüşmek

Kahve falında arkadaşla görüşmek özellikle bekar kimseler için eğlenceye düşkün, konuşkan ve samimi biri ile evlilik yolunda hareket edileceğine, çok büyük bir ferahlama yaşayacağına ve bu sayede çok huzurlu bir döneme gireceğine, sağlığının bozulmayacağına, canla başla çalışacağına, geleneklere aykırı ve İslami hayattan uzak bir yaşama sahip olunacağına, çok başarılı işlere girileceğine ve gelecek planlarının çok başarılı olmasını sağlayacağına, hedeflerine doğru emin adımlarla yol alacağına, büyük bir maddi kayba uğranacağına, maddi kaybın ruhsal olarak sıkıntıların önünü açacağına, tatsız durumlar yaşanacağına, sevilen kişi ile ayrı düşüleceğine rivayet eder.

Kahve falında arkadaşla görüşmek gördüyseniz:

  • Diğerlerinin çizdiği yollar, yöntemleri veya kuralları size uymayabilir, dikkatli olmalısınız.

Kahve falında arkadaşlarla görüşmek aksiliklerin bu sayede aşılacağına, ideallerine ve isteklerine ulaşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında arkadaşla görüşmek işlerinin bozulacağına, hayatında kötü günler yaşanacağına ve bir çıkmazın içine düşeceğine, çok tahsilli bir kişi olacağına delalettir.

Kahve falında eski arkadaşla görüşmek bir sebeple uzunca bir süre boyunca kendisini aklamaya çalışacağına, sıkıntılı günler yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında eski arkadaşlarla görüşmek kul hakkına girmeyeceğine, kavga ve stresin bir türlü sona ermeyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ölen biriyle görüşmek hayatının kolaylaşacağına, maddi gücünün yerine geleceğine, bilgiçlik taslayan ve aşağılayan tutumlar içinde bulunulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bir kadınla görüşmek yatırılmış olan tüm parasının kar edeceğine, onunla gönül ve fikir birliği edeceğine alamet eder.

Kahve falında başbakanla telefonda görüşmek sevdiği kişi ile dünyaevine gireceğine, zarar ettiği işleri kara geçireceğine, kısa süre içinde kazancını epey arttıracağına işaret etmektedir.

Kahve falında kızla görüşmek sorunlu başlayan bir işin yine sorunlu devam edeceğine ve parasal olarak büyük bir zarara yol açacağına, hoşsohbet birisi ile dostluk kurulacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir