AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeşil insan pisliği görmek

Kahve falında yeşil insan pisliği görmek

Kahve falında yeşil insan pisliği görmek iyiliğe kavuşacağına, yeni heyecanlar ve yeni gönül ilişkileri yaşayacağına, sorunlarının çözümü için yeni yollar arayacağına, çevresindeki kişilerin de katkıları ile sorunlarını çok zarar etmeden ortadan kaldıracağına ve rahat edeceğine, eline geçen bazı işlerde zarar edeceğine, ortaya koyduğu projelerin kıskanan kişiler tarafından kötüleneceğine, bulunduğu bir ortamda istemediği bir tartışmaya gireceğine ve hayal ettiği şeylere çok emek verdiği halde bir türlü kavuşamayacağına, insanlar arasında hak ve adaleti gözetmeye, uzun bir dönemden beri devam eden bütün sıkıntıların silineceğine ve çok büyük bir rahatlık ve mutluluk yaşayacağına, parasızlık ve geçim derdi olmadan yaşayacağına, rahatının ve ağız tadının kaçacağına delalet eder.

Kahve falında yeşil insan pisliği gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki kişiler gayretlerinizi saygıyla karşılıyor.

Kahve falında yeşil insan pisliği görmek hayatında çok güzel değişimlerin  ve gelişmelerin yaşanacağına, güzel günler için çalışılacağına, sevinçli haberler alınacağına, büyük çalışmalar ve hayırlı projeler gerçekleştirileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında insan pisliği ellemek rahatsızlıkların son bulacağına, kişinin esenlik bulacağına işaret eder.

Kahve falında insan pisliğine bulaşmak sevinç ve sürura, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, ele geçen kazancın daha iyi bir işe girme konusunda bazı kapılar açacağına ve maddi zorlukların biteceğine alamet etmektedir.

Kahve falında tuvalet ve insan pisliği görmek aksiliklerin arka arkaya yaşanacağına, falı kapatan kişinin sabrının zorlanacağı olaylar yaşayacağına ve kişinin adeta isyan noktasına geleceğine, gerçekleştirmek istediği projeleri bu sayede gerçekleştireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında insan pisliğini süpürmek işlerin yarattığı stresten ve gerginlikten kurtulmak için kısa süreli de olsa bir tatile çıkılacağına ve kurulan hayallerin gerçeğe dönüştürüleceğine, güzel bir yola çıkılacağına işaret eder.

Kahve falında insan pisliğini temizlediğini görmek sıkıntılar yüzünden çok büyük maddi kayıplara uğrayacağına, parasının ve malının artacağına ve bu sayede adından da çokça söz ettireceğine işaret eder.

Kahve falında evin içinde insan pisliği görmek adının yayılacağına, düşmanlarının çatlamasına vesile olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında duvarda insan pisliği görmek fakirliğinin biteceğine, mal ve varlık sahibi olacağına, birçok insandan çok güzel takdirler alınacağına ve üst mevkilerde yer alınacak bir iş teklifi geleceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir