AnaSayfa / Genel / Kahve falında tuvalet ve insan pisliği görmek

Kahve falında tuvalet ve insan pisliği görmek

Kahve falında tuvalet ve insan pisliği görmek türlü üzüntüler ile karşılaşılacağına, kendisine kurulmuş bir tuzakla uğraşacağına, kara kara düşüneceğine, hastalıklarının da şifasını bulacağına, olaylı günler geçireceğine, çok hatalı çalışmalara gireceğine, özlemlerinin ve arzularının gerçekleşeceğine, hayalindeki her şeyi birer birer gerçekleştireceğine, dirayetli davranışlarının meyvelerini de kısa zaman sonra almaya başlayacağına alamet eder.

Kahve falında tuvalet ve insan pisliği gördüyseniz:

  • Ev, aile ya da iş konuları ihmale gelmeyebilir, kendinize mutlaka zaman ayırmalısınız.

Kahve falında tuvalet ve insan pisliği görmek kazanç ve şifa kapılarına ulaşacağına, büyük kazanç elde edileceğine, herkese parmak ısırtacak kadar iyi bir hayat sahip olunacağına yorulur.

Kahve falında tuvalette insan pisliği görmek maddi olarak yetersizlikler yaşayacağına, ününü ülke dışına taşıyacağına alamet eder.

Kahve falında tuvalette kendi pisliğini görmek isteklerinin gerçekleşeceğine ve hedeflerini tutturmayı başaracağına, büyük bir özgüven kazanacağına yorulur.

Kahve falında tuvaletteki pisliği temizlemek çok büyük başarılara kavuşacağına, işlerine ve kazancına nazar değeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında tuvalet pisliği görmek her zaman şanslı ve bahtı açık olarak ilerleme kaydedeceğine, aile bireyleri arasında yaşanan büyük tartışma ve sorunların herhangi bir zarar bırakmadan ortadan kalkacağına ve ilerleyen zamanlarda daha güzel günler görüleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında pislikli tuvalet görmek kişinin kendisini çirkin ve bitkin bir şekilde görmesi ise, kısmetinin bir süre daha istediği gibi olmayacağına, deyim yerindeyse elinin döneceğine, moralinin, keyfinin ve ağız tadının yerine geleceğine, isteklerinin gerçekleşeceğine, planlarının işe yarayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında tuvalet pisliğine düşmek hiç beklemediği bir anda çok büyük miktarda bir paranın eline geçeceğine ve bu parayı hayır getirecek işler için kullanacağına, sevilen kişilerle bir seyahate çıkılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında tuvalet pisliğine bulaşmak işlerin sarpa saracağına, işlerin daha kötüleşeceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir