AnaSayfa / Genel / Kahve falında insan pisliğini süpürmek

Kahve falında insan pisliğini süpürmek

Kahve falında insan pisliğini süpürmek kariyerinde adım adım ilerlediğine ve çok büyük başarılar kazanıp zengin olacağına, evinde süren sorunların aile bireyleri ile yapacağı bir anlaşma ile kurtulacağına, kaybedilen bazı şeylerin yakın zaman içinde tekrar bulunacağına, umutsuzluğa ve karamsarlığa düşeceğine, büyük üzüntüler yaşanacak olan önümüzdeki günlerde herkesin şaşıracağı bir haber alacağına, kalabalık ortamlarda nazara uğramaya, çalışma hayatıyla ilgili çok büyük bir sorumluluk almak zorunda kalınacağına, yardıma ihtiyacı olan kişilere yardım edileceğine, yeni ve rahat bir hayata sahip olacağına, çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştireceğine, bu sayede büyük başarılar kazanacağına inanılır.

Kahve falında insan pisliğini süpürmek gördüyseniz:

  • Evinizi veya yaşadığınız yeri güzelleştirebilirsiniz.

Kahve falında insan pisliğini süpürmek ev sahibi olunacağına ve yeni elemanlar alınması suretiyle işlerin daha da büyütüleceğine, içinden çıkılamaz hallere düşeceğine delalettir.

Kahve falında insan pisliği yediğini görmek daha sonra işlerin açılacağına, yaşanan bir hastalık varsa eğer şifa bulunacağına alamet eder.

Kahve falında insan pisliği yapmak kendini bilerek, her zaman incelikli davranışlar sergileyeceğine, sorunlar ve sıkıntılar ile baş etmekten ötürü çok büyük manevi sorunlar ile karşılaşacağına, yaşadığı sorunlardan ötürü aile hayatında huzursuzluğun başgöstereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında tuvalette insan pisliği görmek ev yaşantısındaki iyi geçime adeta nazar değeceğine, herhangi bir sağlık sorunu varsa eğer şifa bulacağına, ailesi içinde yaşanan tartışmaların ve kavgaların sona ereceğine delalet eder.

Kahve falında insan pisliğine bulaşmak çalışmadan da sabit bir gelire sahip olma şansın elde edeceğine, zarar gördüğü insanlarla hesaplaşacağına alamet eder.

Kahve falında insan pisliğine düşmek sorunların tez zamanda ortadan kalkacağına, çevresinin kalabalıklaşacağına alamet eder.

Kahve falında insan pisliği kusmak elindekini de bitireceğine, borçların hafifleyeceğine işarettir.

Kahve falında insan pisliğ görmek rahat edeceği ve mutlu olacağı bir döneme gireceğine, sevdiği kişilere bu dönem içinde çok büyük yardımlarda bulunacağına, düzeninin, huzurunun, keyfinin ve de sağlığının bozulacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir