AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeşil hurma görmek

Kahve falında yeşil hurma görmek

Kahve falında yeşil hurma görmek yakın bir zaman içinde çok istediği terfiye kavuşacağına, bir sebeple uzun zamandan beri yaptığı işinden olacağına, kişinin eşi ile yataklarını ayıracak kadar büyük sorunlar yaşayacağına, fal sahibinin hayattan ve sevdiklerinden yana yüzünün güleceğine ve onlardan razı geleceğine, yaşamı boyunca aksilikler yaşamayacağına, gülen yüzünün hiç solmayacağına, kırıldığı bir kişi ile arasını düzeltmek için çok büyük bir çaba göstereceğine, alınganlıkların hasıl olacağına, maddi ve manevi olarak rahata erileceğine işarettir.

Kahve falında yeşil hurma gördüyseniz:

  • Yalnız bunu fazla ciddiye alarak, ek sorumluluklar yüklenmemelisiniz.

Kahve falında yeşil hurma görmek maddi sıkıntı çekenlerin feraha çıkacağına, uzun bir müddet sıkıntı yaşanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yeşil hurma ağacı görmek maddi olarak sıkıntılı geçen bir dönemin kapatılacağına, elinde kalan bazı şeylerden ötürü sorunlu bir durum yaşayacağına, işyerinde kendisini çekemeyen kişilere bir konuda galip geleceğine alamet eder.

Kahve falında yeşil hurma yemek kazançlı çıkacağı işlere gireceğine, kendisine zenginlik getirecek yatırımlar yapacağına, bir sebeple moral olarak çok kötü olacağı bir döneme gireceğine, yakında işlerinin aksayacağına rivayet eder.

Kahve falında hurma getirmek bol muhabbette olacağına, işlerinin kendisini çekemeyen insanlar tarafından baltalanacağına yorulur.

Kahve falında camide hurma dağıtmak çok eğleneceğine, yaşamın güzelliklerini ve yeni tatlarını keşfedeceğine, hiç para sıkıntısı da yaşamayacağına, eş dost ya da akrabalar sayesinde çok büyük kazanç elde edilecek çalışmalar gerçekleştirileceğine inanılır.

Kahve falında hurma fidesi görmek endişelerin bitip yerini mutluluğun alacağına, çok büyük bir mutluluk yaşanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında hurma salkımı görmek büyük üzüntülerin ve sorunların falı kapatan kişinin iş hayatına kötü bir şekilde etki edeceğine, istenmeyen olayların yaşanacağına, huzurlu ve rahat bir hayat yaşanacağına tabir olunur.

Kahve falında hurma fidanı dikmek darlık görmeden, sağlıklı bir hayat sürüleceğine, endişe duyulan ve üzüntü yaratan konuların çözüme kavuşacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir