AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeşil hurma yemek

Kahve falında yeşil hurma yemek

Kahve falında yeşil hurma yemek kendisine inanan ve güvenen insanları yarı yolda bırakmayacağına, hedeflere ulaşılacağına, sağlığa ve ağız tadına kavuşacağına, işlerinin yolunda gideceğine, ticaret ehli olacağına, kişinin günahlarına tövbe etmesi, çok büyük ve sağlam dostluklar sayesinde hiçbir zaman sırtın yere gelmeyeceğine,  işlerin her zaman rast gideceğine ve mutlu olunacağına, sorun yaşanan kişiler ile aranın düzeltileceğine, mal mülk sahibi olunacağına, olması için Allah’a yalvardığı bir işin gerçek olacağına inanılır.

Kahve falında yeşil hurma yemek gördüyseniz:

  • Bazı konularda ya da işlerinizde aksilikler yaşanabilir.

Kahve falında yeşil hurma yemek giderileceğine, ne yapacağını bir türlü kestiremeyeceğine ve yaşayacağı kararsızlık nedeni ile çok yıpranıp mutsuz olacağına alamet eder.

Kahve falında yeşil hurma ağacı görmek iyi, hayırlı bir evlat olacağına, çok büyük bir ferahlama ve rahatlık yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında yeşil hurma görmek yakın bir zamanda etrafındaki insanlar ile arasının açılacağına, zor geçen bir projenin yakın bir zaman içinde toparlanacağına, yeni ve söz sahibi olunan bir mevkiye sahip olunacağına, hasreti çekilen bir kişiye kısa sürede kavuşulacağına, yeni bir işe girileceğine işaret eder.

Kahve falında hacdan gelen hurmayı yemek verilen sözlerin tutulamayacağına, hiçbir eksiğinin kalmayacağına, kalabalık bir eğlence mekânında keyifli ve zevkli vakit geçireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kurtlu hurma yemek Allah’ın sevgili kullarından olduğuna, hayırlı ve büyük başarı kazandıracak çalışmalar gerçekleştirileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında hurma yemek görmek bir daha olur olmadık yerlerde, olur olmadık şekillerde konuşmayacağına, istediği gibi yaşayacağına, az çalışarak çok gezeceğine delalet eder.

Kahve falında kabede hurma yemek inancı kuvvetli kimselerle ahbaplık edeceğine, boş hayaller peşinde koşarken, ayağa gelen fırsatların kaçırılacağına rivayet eder.

Kahve falında yaş hurma yemek işlerinin pek istemeyeceği, sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçireceğine, cesaretini ve kendine olan özgüvenini de yitireceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir