AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeşil hurma ağacı görmek

Kahve falında yeşil hurma ağacı görmek

Kahve falında yeşil hurma ağacı görmek malının ve parasının çoğalacağına, en yüklü borçlarının rahatlıkla ödeneceğine, iş hayatında kendi işini kuracağına ve kendi işinin patronu olacağına, kendisine düşmanlık güden ve kin besleyen bazı insanların olduğuna, zarar edilen işlerin kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına, zahmetli bir işin alınacak yardımlar sayesinde kolayca nihayete erdirileceğine ve sevinçli haberler alınacağına, iş hayatında her zaman sıkıntılı günler geçireceğine, yapılan çalışmalardan ötürü büyük borçlar altına gireceğine, hiç beklemediği bir ihanet ile karşılaşacağına, elinde bulunan küçük bir miktar paranın eriyip gideceğine delalet eder.

Kahve falında yeşil hurma ağacı gördüyseniz:

  • İki türlü olay ön planda: İlki, uluorta herkesin gördüğü olaylar, diğeri ise, arka planda gelişenler.

Kahve falında yeşil hurma ağacı görmek çok resmi görevlerde bulunacağına, küçük mutlulukların ve sevinçlerin yoğun olarak yaşanacağına delalettir.

Kahve falında hurma ağacından hurma koparmak hep dua edeceğine, fal sahibinin evli olması durumunda da evlat sahibi olacağına delalettir.

Kahve falında ağaçtan hurma yemek kendisinin sahip olacağı şans sayesinde başkalarının da kendisi sayesinde nasipleneceğine ve mutlu olacağına, evinde kaynayan tenceresinin boş kalacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında hurma ağacından hurma yemek tüm yaşamını donanımlı kimse haline gelmek için harcamaktan geri durmayacağına, işinin ehli durumuna geleceğine, yüksek bir mevkiye terfi edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında hurma ağacına çıkmak elindeki para ile gireceği büyük bir işte çok kazanç elde edeceğine, ailesi ile birlikte çok mutlu ve huzurlu bir hayat yaşayacağına, gerçekleştireceği büyük çapta bir çalışma ile çok sevineceğine yorulmaktadır.

Kahve falında trabzon hurması ağacı görmek başarılı bir kariyere sahip olunacağına, aydınlık bir döneme girileceğine, elinde bulunan bir miktar kazancı kısa süre içinde harcayacağına işaret eder.

Kahve falında ağaçta hurma görmek sevdiklerine ihanet etmeyeceğine, maddi açıdan çok doğru adımların atılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yaş hurma ağacı görmek inancını hiçe sayarak gözünü karartıp kötü işlere gireceğine, iş yerinde veriminin düşmesi sonucunda işini kaybetme tehlikesi ile karşılaşacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir