Kahve falında kendi gözlerinin yeşil olduğunu görmek

Kahve falında kendi gözlerinin yeşil olduğunu görmek çok zor bir durumdan çıkıldığı için bir tatilin iyi gelebileceğine, sevilen kişilere bazı sürprizler yapılacağına, gönlünün rahata ereceğine, ağız tadının yerine geleceğine, işlerin kısa süre içinde tepetaklak olacağına, bazı küçük sorunların gittikçe büyüyeceğine, maddi sıkıntılardan kurtulup zenginleşmeye, bir türlü ödeyemediği borçlarını yakında ödeyeceğine, sevdiği kişilerin üzülmesine sebep olacağına delalettir.

Kahve falında kendi gözlerinin yeşil olduğunu gördüyseniz:

  • Ekip çalışmalarına yatkın olmakta fayda var.

Kahve falında su yeşili göz görmek elinde bulunan malı ve mülkü kendisini rahatlatmak için kısa bir zaman içinde harcayacağına, sıkıntılarının biteceğine işarettir.

Kahve falında yeşil göz kalemi sürmek kendisini üzen ve sıkan şeylerden kurtulacağına, yakın bir zaman içinde kurduğu işte çok büyük kazançlar elde edeceğine, mutluluğun ve başarının sırrını çözmeyi bileceğine yorulur.

Kahve falında gözünün yeşil olduğunu görmek gireceği çok büyük bir işten maddi ve manevi olarak çok büyük zarar görmüş olarak çıkacağına, attığı her adımda daha kötü durumlara düşeceğine, neşesinin ve keyfinin yerinde kalacağına, işinin gücünün rast gideceğine inanılır.

Kahve falında yeşil gözlü köpek görmek yeni projelere atılacağına, hem verimi yükselteceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kendini yeşil gözlü görmek işlerinde birçok sorun yaşadıktan sonra büyük maddi ve manevi olarak bir sıkıntı çekeceğine, askıda kalan işlerini nihayete erdireceğine inanılır.

Kahve falında yeşil gözlü kedi görmek hem bedenen hem de ruhen iyileşeceğine, eskiden beri çok istenen şeylerin yakın bir zaman içinde hayata geçirileceğine ve bu sayede daha önce hiç olmadığı kadar mutlu olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yeşil göz kalemi görmek buna karşılık, yeme dostu diye tanınan ve kötü günde ortalıktan kaybolacak kişilere yakınlaşıp, onlara değer vereceğine, hayatı içinde sürekli bir eşitlik ve denge olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında başkasını yeşil gözlü görmek zarar getirecek bir kişi ile istemeden muhatap olunacağına, bu yüzden aile bireyleri ile tartışılacağına, alınacak tedbirlere rağmen uzun sürecek bir rekabete girileceğine, hayal ettiği şeylere yakın bir zaman içinde kavuşacağına ve mutluluğa ereceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top