Kahve falında kendini yeşil gözlü görmek

Kahve falında kendini yeşil gözlü görmek değerli gayrimenkullere sahip olunacağına, ailesini de maddi olarak rahat ettireceğine, herhangi bir sıkıntı ya da sorun yaşamayacağına, sorunlu bir hayat yaşayacağına, yaşayacağı tatsız ama önemsiz bir olayla karşı karşıya kalacağına, hayırlı bir iş kapısının açılacağına, uzun zamandan beri ertelenen hayallerini gerçekleştireceğine, çok büyük ve güzel gelişmelerin yaşanacağına, yol yordam sorulan ve kendisinden de akıl danışılan kimse olacağına inanılır.

Kahve falında kendini yeşil gözlü gördüyseniz:

  • Parasal konuları nasıl yönettiğiniz fark yaratmanızı sağlayabilir.

Kahve falında su yeşili göz görmek acılarını dindireceğine, kendisine istediklerini getireceğine ve hoş sürprizler hazırlayacağına, hayatının kolaylaşacağına, maddi yükümlülüklerinin azalacağına, borçlarının kapanacağına, neşesinin, keyfinin, ağız tadının ve sağlığının da yerine geleceğine inanılır.

Kahve falında gözüne yeşil sürme çekmek çare aramasına rağmen bir türlü çare bulamayacağına ve üzüntüden ötürü daha da kötü duruma düşeceğine, iş hayatında ve aile hayatında bolluk ve bereket göreceğine işaret etmektedir.

Kahve falında gözüne yeşil kalem çekmek her şeyin üstesinden gelecek güce sahip olmaya, çok daha iyi işler yapmak için yakında bir haber alacağına tabir olunur.

Kahve falında yeşil gözlü adam görmek bir aile büyüğü ile ilgili üzücü bir haber alınacağına, ekonomik olarak zarar getirecek bir işe girileceğine, yakın zaman içinde çıkan anlaşmazlıkların çözüme kavuşacağına işarettir.

Kahve falında bir çift yeşil göz görmek rahatının da yerine geleceğine, sahip olduklarının kıymetini bileceğine, yaşamının tadını çıkaracağına delalettir.

Kahve falında yeşil renkli göz görmek eşlerin arasına kara kedi gireceğine, zor zamanlar geçirileceğine, haksızlığa uğranacağına, önemli fırsatları değerlendirmek yerine hevesle hareket edileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yeşil göz kalemi çekmek karanlıkların aydınlanacağına, çok sıkıntılı ve zor günler yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında gözlerinin yeşil olduğunu görmek kendisini günahkâr kılacak yollara sapmayacağına, emeği ile hak ederek sahip olduklarının da keyfini süreceğine, ağız tadı ile yaşanacağına, sağlık sorunlarının uzaklaşması ile kişinin keyfinin yerine geleceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top