AnaSayfa / Genel / Kahve falında su yeşili göz görmek

Kahve falında su yeşili göz görmek

Kahve falında su yeşili göz görmek pişmanlık duyulan hataların düzeltileceğine, ancak daha sonra yapacağı bazı girişimler sayesinde durumunu düzelteceğine, çok zor zamanlar geçirileceğine, ticaret yaptığı alanda atılıma geçeceğine, dualarının ve dileklerinin kabul olacağına, çalışmalarının hayal ettiği takdiri toplayacağına, işinin gücünün hal yoluna gireceğine, sıkıntılı bir karar vermek zorunda kalınacağına, bazı zorluklara ve kötü kişilere denk geleceğine, isteklerinin erteleneceğine işarettir.

Kahve falında su yeşili göz gördüyseniz:

  • Askıda kalmış borç alacak meselelerini veya hukuki konuları istikrara kavuşturabilirsiniz.

Kahve falında su yeşili göz görmek sosyal bir kişi olunmasından dolayı iş konusunda çok başarılı olunacağına, işinde yetkin, bilge ve alim kimse haline geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yeşil göz kalemi sürmek rakiplerin alt edileceğine, yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, ortaklık kurulan bir kişi ile yeni çalışmalara imza atılacağına, kendinde rakiplerini ve düşmanlarını alt edecek kudreti bulacağına, herkesin sevdiği, saygı duyduğu ve önemsediği biri haline geleceğine tabir olunur.

Kahve falında mavi ve yeşil göz görmek onunla yeniden kavuşacağına, iç huzurunun yerinde olacağına işaret eder.

Kahve falında yeşil göz kalemi çekmek kırgınlıkların ve kızgınlıkların kısa zamanda biteceğine, sevilen kişilerle yaşanmış olan tartışmaların sona ereceğine, huzursuzluk yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, hayırlı kısmetler alacağına ve Allah’a şükredecek durumlara geleceğine işarettir.

Kahve falında yeşil gözlü kurt görmek maddi durumun düzeleceğine ve sevinçli ve mutlu haberler alınacağına, kardeşlerden biri ile kurulacak bir ortaklık sayesinde rakiplerin bir kez daha yenilgiye uğratılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında gözlerini yeşil görmek bugüne kadar eline geçen en büyük fırsatı yakalayarak mutlu olacağına ve ailesine de son nefesine kadar bakıp, onları rahat ettireceğine, başına gelecek bir kötülüğü fark ederek, ona göre davranacağına delalettir.

Kahve falında gözleri yeşil olmak umutlarının biteceğine, çok sıkıntılı ve sorunlu zamanlar ile çok endişeli günler yaşanacağına işaret eder.

Kahve falında yeşil göz görmek el atılan işlerde büyük adımlar atılacağına, hayırlı ve yüksek mevkiye sahip olunacağına ve büyük zaferler kazanılacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir