AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeşil giysili birini görmek

Kahve falında yeşil giysili birini görmek

Kahve falında yeşil giysili birini görmek düşmanından kurtulmaya, yaptığı işlerin çok iyi kazançlar getireceğine, moral bozukluğunu sevdikleri ile beraber atlatacağına ve kendisini daha iyi hissedeceğine, aralarında bir konuşma geçeceğine, iş hayatında yaşanan krizlerin çok büyük belirsizliğe sebep olacağına, yeni bir ülkeye taşınmak için yola çıkılacağına, uzun zamandan beri sevdiği ancak bunu bir türlü söyleyemediği kişiye kalbini açacağına, bir sebeple kazanılabilecek büyük bir başarının önünün kapanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yeşil giysili birini gördüyseniz:

  • İnatçılık veya ısrarcılık imajınıza zarar verebileceği için sakinliğinizi korumanızda fayda var.

Kahve falında yeşil renk giysi görmek rahatının yerine geleceğine ve psikolojisinin yaşadığı güzel olaylar sayesinde daha iyi olacağına, ailesinin yüzünü kara çıkartmadan, dürüst ve iyiliksever biri olarak yaşayacağına inanılır.

Kahve falında yeşil giysili birini görmek yapılan çalışmaların eskisi gibi kazanç getirmeyeceğine, insanlara yardım edeceğine, hayır duaları ve iyi dilekler alacağına inanılır.

Kahve falında giysi satın almak aile bireyleri ile birlikte bir yola çıkılacağına, hatasız ve en başarılı şekilde iş yapmak için çaba gösterileceğine, alınacak kararların kişinin geleceğini baştan sona değiştireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ölüden giysi almak eline geçen paranın sıkıntılarını gidermeyeceğine, ikiyüzlü insanlarla karşılaşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında siyah giysili kadın görmek eğitimli ve görgülü kişi olmayı başaracağına, kişinin planlarının istediği yönde ilerleyeceğine, beraberinde pek çok arzusuna ulaşacağına inanılır.

Kahve falında dağınık giysi görmek bir sebeple büyük tartışmalar yaşanacağına, yakın bir zaman içinde evde huzurun kalmayacağına ve aile büyüklerinin de bu duruma üzüleceğine, daha önce uğranılmış olan zararın kısa zamanda kapatılacağına rivayet eder.

Kahve falında giysi dikmek elinde bulunan mal ve mülk sayesinde kendisine çok güzel bir gelecek oluşturacağına, maddi ve manevi olarak çok zor bir duruma düşüleceğine tabir olunur.

Kahve falında yeni giysi almak borçlanacağına, işini kaybedeceğine, aile hayatında ve iş hayatında çok büyük zorluklar yaşanacağına, belki ölümler görüleceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir