AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeni giysi almak

Kahve falında yeni giysi almak

Kahve falında yeni giysi almak ancak yaşanan sıkıntılardan ötürü sorunlar yaşayacağına, kendisine yeni bir hayat kurup yeni bir iş bularak yeni bir şeyler gerçekleştireceğine, ortaklık kurulmuş olan biri ile aranın açılacağına, dahiyane projeler ve çalışmalar ortaya koyacağına, hayatına mutluluğun, sükûnetin ve huzurun hâkim olacağına, hayal ettiği şeylere kısa bir zaman içinde kavuşacağına, aksi şekilde daha da kamçılayacağına, aksiliklerle dolu bir işe gireceğine rivayet eder.

Kahve falında yeni giysi almak gördüyseniz:

  • Bazılarınız sevdikleri kimselere düşündükleri hediyeyi alabilecekler.

Kahve falında yeni giysi denemek kötü günlerinin biteceğine, işinde dar boğaza gireceğine ve ticari faaliyetlerinde azalma başlayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yeni giysi giymek karşısına uğur getirecek olan kişileri çıkaracağına, kafasına koyduğu işlerin istediği gibi ilerleyeceğine işarettir.

Kahve falında yeni giysiler satın almak zor geçen bir dönemin yakın zaman içinde biteceğine, aynı zamanda da korunup kollanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yeni giysi satın almak büyük kazançlar elde edileceğine ve hayal edilen şeylere yakın bir zaman içinde kavuşulacağına, sorunlarının yakında biteceğine, işlerinin zarara uğrayacağına delalet eder.

Kahve falında yeni giysiler almak sağlık sorunları ile geçen bir dönemin biteceğine, iş hayatında yapılan bir işten büyük bir zarar görüleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yeni giysi almak sıkıntı getiren kişilerin hayata gireceğine, tartışma yaşadığı kişilerle arasını düzelteceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yeni bir giysi almak sonra da aylarca borç ödemek zorunda kalacağına, aradaki samimiyetin ve sıcaklığın ilerleyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında lacivert giysi görmek bunun için gereken tüm imkânları elde edeceğine, yanlış işlere girip mutsuz olacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir