AnaSayfa / Genel / Kahve falında giysi dikmek

Kahve falında giysi dikmek

Kahve falında giysi dikmek güvendiği insanların gerçek yüzlerini göreceğine, doğru hamleleri yapmak için zamanın geldiğine inanan fal sahibinin iş yatırımları yapacağına, dargınların barışacağına, kendisini adadığı ve yıprattığı bazı konularda çok rahatsızlık duyacağına, ister istemez çok üzüleceğine, yakın bir zamanda önemli kararlar vermek zorunda kalacağına, sıkıntılı ve sorunlu bir dönemden geçeceğine, yakın zamanda çok hayırlı ve güzel haberlerin geleceğine, muradın gerçekleşeceğine, dileklerin ve duaların kabul olacağına, eş, dost ya da akrabalarından gelecek olan yardımların herhangi bir şekilde fayda sağlamayacağına alamet eder.

Kahve falında giysi dikmek gördüyseniz:

  • Kendinize hakim olmayı başarabilirseniz, aslında son dakika değişikliklerinin faydasını görebilirsiniz.

Kahve falında giysi dikmek ilerleyeceğine, ticaret yaptığı alanda atılıma geçeceğine, işinin en iyisi olacağına, yaşanılan kötü günlerin kişinin sabretmesi sonunda geçeceğine delalet eder.

Kahve falında kahverengi giysi giymek mesleğinde en iyisi olmayı ve devleşmeyi bileceğine bu sayede herkesin kavuşmak ve sahibi olmak istediği hayata sahip olacağına, çok daha büyük adımların atılacağına ve büyük kazançların elde edileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında güzel giysi giymek üzüntülerin ferahlığa, karanlıkların aydınlığa ve sıkıntıların umuda dönüşeceğine, hayatın baştan sona güzel bir hal alacağına, büyük kazançlar getireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yeni giysi denemek bütün aksiliklerin arka arkaya geleceğine, yalnız olmadığı için çok sevineceğine, ardından işlerini düzeltmeye ve uğradığı zararı telafi etmeye çalışacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ipek giysi giymek iş güç konusunda birçok karar verileceğine, yakın bir zaman içinde çok zor bir işin atlatılacağına, rızkının genişleyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında dağınık giysi görmek eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirmesi sayesinde işlerinin çok daha iyi bir hal alacağına, kişinin kendisini hayallerine ve hedeflerine taşıyacak kapıları rahatlıkla açacağına ve gözünü diktiği her şeyi elde edeceğine inanılır.

Kahve falında başkasının giysisini giymek ağız tadının yerine geleceğine, geçmişteki tatsız konuların da unutulacağına, iş konusunda çok doğru bir karar alınacağına, dertlerin biteceğine işarettir.

Kahve falında kırmızı giysiler görmek nankörlüğe ve vefasızlığa uğrayarak kendisi için çok ağır sayılacak olaylar yaşayacağına, yapılması gereken bir ödemenin yapılamayacağına, kötü bir kişinin oyununa gelineceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir