AnaSayfa / Genel / Kahve falında bahriyeli subay görmek

Kahve falında bahriyeli subay görmek

Kahve falında bahriyeli subay görmek ekonomik durumunun her geçen gün çok daha iyiye gideceğine, işlerinde bereketin ve verimin artacağına, bulduğu bir hata sayesinde büyük bir yaygara kopartacağına, hayatı boyunca karşısına eşsiz fırsatlar çıkacağına, eşinden ve çocuklarından da her zaman sevgi ve saygı göreceğine, hakkınızda hiç de hoş olmayan dedikodular yapılmasına, herkes tarafından çok sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına, değil elini harama uzatmak göz ucuyla dahi bakmayacağına ve onlara sahip olmayı aklından dahi geçirmeyeceğine, çok büyük kazanç elde edeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kendi çabası ile kurtulup çok mutlu olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bahriyeli subay gördüyseniz:

  • Evinizi, ailenizi veya sevdiğiniz kişileri ilgilendiren konularda gerilimler yaşanabilir.

Kahve falında bahriyeli subay görmek çok büyük mal ve mülke sahip olacağına, kendisini kıskanan ve çalışmalarında sürekli köstek olmaya çalışan kişiden kurtulup yoluna devam edeceğine, işleri baltalamak ve kazanılan başarıları kötülemek isteyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bahriyeli görmek insanlar ile arasında olan buzların yavaş yavaş eriyeceğine, kısa süre içinde çok kazançlı bir işe girileceğine, sorunların teker teker aşılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bahriyeli kıyafeti görmek hayallerin yakın bir zaman içinde gerçeğe döneceğine, yaşanan bir sağlık sorununun şifa bulacağına, kendisine zarar verecek her türlü koşulu en iyi şekilde değerlendirerek yaşamını titiz bir yoldan sürdüreceğine alamet eder.

Kahve falında bahriyeli kıyafeti giymek başarılı ve hırslı oluşu sayesinde ticaret hayatının önde gelen isimleri arasında yer alacağına, neşesinin ve rahatının yerine geleceğine, özellikle yatırım ve iş konularında desteğe ihtiyaç duyulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bahriye askeri olmak girdiği işlerde büyük sorun yaşayacağına, şansının pek iyi gitmemesi sebebi ile büyük sıkıntılar çekeceğine, bunun da fal sahibine sorun olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bahriyeli olmak verilen kararların çok iyi haberler getireceğine, zarar getirecek bir kişi ile tüm bağların koparılacağına, neşesinin ve keyfinin de yerine geleceğine yorulur.

Kahve falında subay kıyafeti görmek kendisi ile gururlanacağına, aile büyüklerinden birinin kaybedileceğine alamet eder.

Kahve falında bayan subay görmek uzun süre boyunca görülmemiş olan bir kişi ile hasret giderileceğine ve ferahlığa çıkılacağına, fal sahibinin hayatını idame ettirmekte büyük zorluk yaşayacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir