AnaSayfa / Genel / Kahve falında bahriyeli olmak

Kahve falında bahriyeli olmak

Kahve falında bahriyeli olmak biraz zaman geçmesi gereken haber, hayal kırıklığı yaşayacağına, maddi zarara uğrayacağına, geçim sıkıntısı çekeceğine, sorunların bir bir çözüleceğine, kazanılan paraların hayır için kullanılacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde Allah’ın izni ile kurtulacağına ve büyük kazanç elde edeceğine, hazırlık yapılan bir çalışmanın bol kazanç getireceğine ancak bazı kötü olaylar yaşanacağına, barışın ve sevgi ortamının yaşanacağına, insanların birbirine kenetleneceğine, zarar edeceği bir durumdan başarı kazanacağı bir mevkiye çıkacağına ve kendisine uygun bazı projeler gerçekleştireceğine, huzursuzluğundan ve hasta ruh halinden kurtulacağına yorulur.

Kahve falında bahriyeli olmak gördüyseniz:

  • Aile ilişkilerinizde bazı anlaşmazlıklara karşı açık olacaksınız.

Kahve falında bahriyeli olmak uzun süre kötü bir hastalıkla uğraşılacağına, mal mülk sahibi olacağına, uzun yıllardan beri yapmak istediği şeyleri gerçekleştireceğine inanılır.

Kahve falında bahriyeli kıyafeti giymek rızkın ve kısmetin artacağına, maddi manevi zengin bir yaşam sürüleceğine, sağlığını geri kazanacağına, geçim kolaylığı içinde olacağına, ağız tadının, neşesinin ve keyfinin bozulmayacağına, hayatının güzelliklerle, kolaylıklarla ve ayrıcalıklarla sürüp gideceğine delalettir.

Kahve falında bahriyeli görmek eşi ile arasında çok sıkıntılı durumlar ortaya çıkacağına, kazanılacak çok büyük bir başarının ardından sevilen bir arkadaşla işlerin daha da büyütüleceğine ve kazanılan paranın yardıma muhtaç kişiler için kullanılacağına tabir olunur.

Kahve falında bahriyeli subay görmek gelirinin de garanti altında olacağına, elinde bulunan kazancı bu işe yatırdığı için çok sıkıntı çekeceğine delalet eder.

Kahve falında bahriyeli kıyafeti görmek kısa bir toparlanma aşamasından sonra tekrar kazanç elde edebilecek aşamaya geleceğine, evlerindeki huzurun artacağına delalettir.

Kahve falında bahriye askeri olmak inandıklarının ve gönül verdiklerinin kendisini hüsran uğratacağına, bazı büyük sıkıntılar yaşayacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir