AnaSayfa / Genel / Kahve falında bahriye askeri olmak

Kahve falında bahriye askeri olmak

Kahve falında bahriye askeri olmak zorlukların ve musibetlerin sürekli artacağına, kesilmeyecek rızık ve kazanç sahibi olacağına, böylece hem malının hem de parasının katlanarak artacağına, geçim sıkıntısının olmayacağına, yoksul ve muhtaç insanların hakkına göz dikeceğine, hakkın huzurunda el açıp dua ederek tövbekâr olacağına, huzurunun ve mutluluğunun da azalacağına, iş hayatında çok büyük zararlara uğrayacağına inanılır.

Kahve falında bahriye askeri olmak gördüyseniz:

  • Size bazı fikirlerini kabul ettirmeye çalışan ya da kural koyma çabasında olan kişilere itiraz etme arzunuzu bastırmanızda fayda var.

Kahve falında bahriye askeri olmak fal sahibinin etrafına hayır göreceği kimselerin dolacağına, kökten çözüm bulamaması halinde huzurunun sürekli bozulacağına işaret eder.

Kahve falında bahriyeli subay görmek büyük miktarda ve helal kazanç elde edileceğine, işlerin gün geçtikçe daha iyi bir hal alacağına, hareketleneceğine ve sürpriz gelişmelere gebe olacağına delalet eder.

Kahve falında bahriyeli görmek işlerin büyüyeceğine, ticari ve maddi kaybın karşılanacağına, aile bireyleri arasındaki kırgınlıkların yakın zaman içinde tatlıya bağlanacağına işarettir.

Kahve falında bahriyeli kıyafeti görmek kendisi için hayal ettiği şeylere kısa zaman içinde çok mutlu ve huzurlu bir şekilde kavuşacağına, günahkâr olan kişileri doğru yola çevirmek için mücadele edeceğine delalet eder.

Kahve falında bahriyeli olmak hayatının sonuna kadar lüks ve rahatlık içinde yaşayabileceği kadar birikim yapacağına ve çocuklarına güzel bir hayat bırakma amacını da yerine getireceğine, görülen erkeklik organının küçük olmasın ise, borcunun çok olacağına delalet eder.

Kahve falında bahriyeli kıyafeti giymek bir sebeple büyük bir sağlık sorununun başgöstereceğine ve sevilen kişilerle yolların ayrılacağına, küçük haberler alarak dayanma gücünü artıracağına delalet eder.

Kahve falında askeri kıyafet görmek üzüntüden sonra ferahlamaya, kişinin isteklerine kavuşma mutluluğuna nail olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında osmanlı askeri görmek kendisini iyi ve huzurlu hissedeceğine, yaşamının daha güzel hale geleceğine, sorunlarının her geçen gün azalacağına, iş hayatındaki ve aile hayatındaki sıkıntılardan kurtuluşa erileceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir