AnaSayfa / Genel / Kahve falında kendini okul formasıyla görmek

Kahve falında kendini okul formasıyla görmek

Kahve falında kendini okul formasıyla görmek zor zamanların geride kalacağına, yaşanan bir haksızlığın ya da bir yanlış anlaşılmanın ortadan kalkacağına, verilen kararların çok iyi haberler getireceğine, sorunlu bir ilişkiye başlanacağına, kariyer yapma konusunda bazı engellerle karşılaşılacağına, düzgün giden işlerin kötü sonuçlar vereceğine, yakın bir zamanda alınacak olan hayırlı bir haber sayesinde sıkıntıların sona ereceğine, ters giden olayların düzeleceğine, üzüntülerin son bulacağına, hal, hareketlerinin ve çalışmalarının beğenilip kademe kazanacağının ve üst mevkilere gelip kendisine yardımı dokunan insanlara haklarını vereceğine, borçlanılacağına, eş, dost ya da akrabalardan biri ile bir yola çıkılacağına, yaşanacak sıkıntılı bir durum yüzünden çok kötü şeylerin ortaya çıkacağına, uzun bir süre zorluk çekileceğine, kişinin de bu durumu kendi lehine çevirmek için elinden geleni yapacağına işaret eder.

Kahve falında kendini okul formasıyla gördüyseniz:

  • İş hayatınızda biraz ihtiyatlı davranmalısınız.

Kahve falında okul forması almak bereketli ve hayırlı olacağına, fakir fukaraya edilen yardımların ardından bol bol hayır duası alınacağına, hayallerin gerçeğe dönüşeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında okul formasi giymek işlerin yoluna gireceğine, dertlerin biteceğine, büyük bir iş için bir ortaklık kurulacağına, bol nimete kavuşulacağına, daha fazla gelir sahibi olunacağına, bolluk ve berekete kavuşulacağına, ticaret hayatıyla ilgili yapılan planların hayır getireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kendini okul formasıyla görmek bol kazançlı bir işe girileceğine, etrafında sevilecek ve saygı duyulacak biri olacağı delalettir.

Kahve falında futbolcu forması giymek güzel ve olumlu haberler alacağına, parasının ve malının eksilmeyeceğine rivayet eder.

Kahve falında asker forması giymek sınırlı bir kazanç getiren işin tamamen duracağına, sıkıntılı bir döneme girileceğine, kendisini çok üzdüğü konularda bir türlü ilerleme sağlayamayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kırmızı forma görmek ferahlığa çıkacağına ve çözümsüz kalmış problemlerin çözümleneceğine, hedeflerini tutturacağına tabir olunur.

Kahve falında iş forması giymek zahmete ve derde düşeceğine, daha sonra sevdiği tecrübeli bir kişinin vereceği fikirler sayesinde durumu düzelteceğine işaret etmektedir.

Kahve falında beyaz forma giymek şansının her zaman yaver gideceğine, kişinin Allah’ın izniyle kötü kimselerin de şerrinden korunacağına, adaletin geleceğine ve kişinin de bu hayırlı gelişmeler sayesinde huzurlu ve mutlu olacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir