AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeşillik ayıklamak

Kahve falında yeşillik ayıklamak

Kahve falında yeşillik ayıklamak hayatında hayırlı ve güzel gelişmelerin meydana geleceğine, dertlerinin biteceğine, böylece kendisini işine ve ailesine daha çok vereceğine ve herşeyin bu sayede çok daha keyifli bir hal alacağına, çok büyük kişiler ile çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine ve yakında çok büyük kazançlar elde edecek bir çalışmanın temellerinin atılacağına, ağız tadı, keyif ve neşe içinde yaşayacağına, kendisi için çok hayırlı bir iş kuracağına, alınacak destek ile moral olarak çok iyi bir duruma gelineceğine, kişinin büyük fabrikalarda beyaz gömlekliler arasında olacağına veya aldığı iyi eğitimi doğru firmalarda değerlendirme şansı bularak hayal ettiği kariyer için her türlü iyi şartı ele geçireceğine, hep dua edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yeşillik ayıklamak gördüyseniz:

  • İletişim ağınızı genişletmeniz hayatınızı olumlu şekilde etkileyebilir.

Kahve falında yeşillik ayıklamak düzeninin yaşayacağı kötü olaylar yüzünden olumsuz etkileneceğine, bir sebeple sevdiği kişilerden çok laf işiteceğine işaret eder.

Kahve falında yeşil mercimek ayıklamak çok güzel çalışmalar yapacağına, kazancın yapılacak tercihler sayesinde iki katına çıkacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yeşil zeytin ayıklamak yaşanan kötü olayların çok yakın bir zaman içinde düzeleceğine, emek ve değer verdiği kişilerden nankörlük ve vefasızlık göreceğine delalettir.

Kahve falında yeşil biber ayıklamak barış ve sevgi ortamında bulunacağına, kendisi için isabetli kararlar alacağına yorulur.

Kahve falında yeşil fasulye ayıklamak Allah’ın kendisine çocuklarının mürüvvetini ve onların çocuklarının olduğunu görme şansını sunacağına, iş hayatından tanışılan bir kişi ile yeni bir ilişkiye başlanacağına, bu ilişkinin çok iyi gideceğine delalet eder.

Kahve falında yeşil soğan ayıklamak beden ve ruh sağlığının yerinde olacağına, girilen işlerde bir türlü düzen sağlanamayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yeşil bezelye ayıklamak geçmişten gelen ama hala kanayan yaraların kapanacağına, hanesine bir güneş gibi doğacak bir müjde alacağına delalet eder.

Kahve falında mercimek ayıklamak işlerin aksayacağına, yani kısa süreli de olsa kötü durumlarla karşılaşılacağına, ancak daha sonra verilecek kararlar sayesinde sıkıntıların ve sorunların geçeceğine, her işinin daha kötü bir duruma düşeceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir