AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeşil erik ağacı görmek

Kahve falında yeşil erik ağacı görmek

Kahve falında yeşil erik ağacı görmek kısmetlerinin bollaşacağına, ticaretinin ilerleyeceğine, iyi insan olmaktan vazgeçileceğine, eline geçecek olan fırsatlar ile hayatının farklı ve kazanç sağlayacak bir hal alacağına, sahip olacağı dünya mallarını alın teri ile hak edeceğine, çok büyük maddi ve manevi sorunlar yaşayacağına, geldiği noktaya ve mevkie de hep kendi emeği ve çabasıyla geleceğine, sakinliğin, dirliğin ve bütünlüğün kalmayacağına, kişinin karşısına her zaman hayatında kalacak kimseler çıkacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yeşil erik ağacı gördüyseniz:

  • Bazı kayıplarınız olabilir ya da bir şeylerden vazgeçmek zorunda kalabilirsiniz.

Kahve falında yeşil erik ağaçları görmek üstüste kazanacağı başarılar sayesinde prestij sahibi biri olacağına ve projelerinin beklenenden daha fazla ilgi göreceğine, zorlukların günden güne artacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yeşil erik ağacına çıkmak bazı kişiler tarafından karşısına çıkarılan engelleri herhangi bir zarar görmeden kısa süre içinde ortadan kaldıracağına, sıkıntılarının ve endişelerinin biteceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ağacında yeşil erik görmek maneviyatının çökeceğine, işlerinin aksayacağına, falı kapatan kişinin suskunlaşacağına delalettir.

Kahve falında ağaçta yeşil erik görmek uzak bir akrabanın vereceği destekle rengarenk insanlarla dolu bir projeye gireceğine ve candan sevilen bir kişi olunacağına, gayrimenkul işine girileceğine ve uzun bir zamandan beri hayal edilen şeylere kısa sürede kavuşulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ağaçtan yeşil erik toplamak endişe ettiği konularda çok güzel adımlar atacağına, çok büyük yatırımlar gerçekleştirip yardıma muhtaç insanlara destek olacağına tabir olunur.

Kahve falında yeşil erik ağacı görmek falı kapatan kişinin planlarının ters tepeceğine, zor zamanlar geçirileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ağaçtan yeşil erik koparıp yemek atacağı adımlar sayesinde çok başarılı olacağına, düşman hususunda keder ve üzüntüye tabir olunur.

Kahve falında ağaçtan yeşil erik yemek eline geçecek para sayesinde başkalarına da yardımlarda bulunup, huzur içinde yaşayacağına, kader çarkının kişiden yana döneceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir