AnaSayfa / Genel / Kahve falında ağacında yeşil erik görmek

Kahve falında ağacında yeşil erik görmek

Kahve falında ağacında yeşil erik görmek çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına, bu sorunlardan ötürü neredeyse hastalanacağına ancak yakın bir zaman içinde bu sıkıntılarından kurtulması için Allah’ın çok büyük yardım edeceğine, kısmetinin bollaşacağına, yeni iş alımı konusunda sıkıntılar yaşayacağına, maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya geleceğine ve aile hayatının hayırlı gelişmelerle dolacağına, sıkıntılardan ve sorunlardan başını kaldıramayacağına, dileğinin ve isteklerinin yerine geleceğine, iş sahibi olacağına, sevgi dolu haberler alınacağına yorulur.

Kahve falında ağacında yeşil erik gördüyseniz:

  • Kriz zamanlarında akıl danışmak için zaman kaybetmeden kendi içinizden gelen yolu tercih etmelisiniz.

Kahve falında yeşil erik ağaçları görmek çok karlı yatırımlar yapacağına, yönetici koltuğuna yükseleceğine, kazanılan paranın bereketinin olmayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ağaçtan yeşil erik toplamak kişinin huzurunu bozmaya çalışanların kendi tuzaklarına düşeceğine, hiçbir isteğinin yarıda kalmayacağına alamet eder.

Kahve falında ağaçtan yeşil erik koparmak işlerin sarpa saracağına, sahip olacağı itibar ve zenginlik sayesinde de her zaman ayrıcalık ve özel muamele göreceğine işaret eder.

Kahve falında yeşil erik ağacı görmek hayatında yeni başlangıçlar yapacağına, nankör bir kişi ile muhatap olunacağına ve ilgi istenen bir işe gereken ilginin verilemeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında ağaçta yeşil erik görmek atılan bazı adımların çok büyük sorunlara sebep olacağına, yapılan işte çalışanlardan birinin hatası yüzünden büyük bir parasal kayba uğranacağına ve sevilen bir kişinin yardım çağrısına içinde bulunulan kötü durumdan ötürü olumlu cevap verilemeyeceğine, problemlere çözüm bulunacağına inanılır.

Kahve falında yeşil erik ağacına çıkmak kısa süre içinde iyi kalpli ve güzel huylu bir kişi ile evlilik yolunda adım atılacağına, bir sebeple işlerinde zamanlama hatası yapacağına tabir olunur.

Kahve falında ağacında yeşil erik görmek yaptıkları işle ilgili bir yarışmaya katılacaklarına, yarışmanın ardından büyük bir kazanç elde edileceğine, omuzlarındaki ağırlıktan kurtulmanın yollarını bulacağına, kendisine külfet ve ayak bağı olan kişilerden uzaklaşacağına, ağız tadına, neşeye, keyfe ve zenginliğe kavuşacağına, eğlenceli ve hoş günler geçireceğine tabir olunur.

Kahve falında ağaçtan yeşil erik yemek çok mutlu ve huzurlu bir aile hayatı yaşanacağına, maddi ve manevi olarak gücünü kaybedeceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir