AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeşil erik ağacına çıkmak

Kahve falında yeşil erik ağacına çıkmak

Kahve falında yeşil erik ağacına çıkmak bazı kayıplar olabileceğine, duyacağı bazı sözler sayesinde kafasındaki taşların yerine oturacağına, çok daha iyilerini yapmak için daha çok çaba sarfedeceğine, daha çok emek vereceğine ve hep daha iyi ve daha güzel şeyler yaparak insanlara örnek olacağına, gelecekte hem çok zengin hem de nüfuslu biri haline geleceğine, uzunca bir süre bu durumun etkisi altında kalacağına, fikirlerinin çatışacağına ve bu kimselerle muhabbetinin biteceğine, hayatının kolaylıklar ve güzellikler içinde geçeceğine, dertlerin ve sıkıntıların son bulacağına, atılacak adımlar sayesinde iş konusunda ferahlığa çıkılacağına, sevinç gözyaşları döküleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yeşil erik ağacına çıkmak gördüyseniz:

  • Şüphecilik sorunlara neden olabilir.

Kahve falında yeşil erik ağacına çıkmak kendisini daha iyi bir çevreye sokacağına, hayırlı bir kısmet ile mutlu bir evliliğe adım atılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında erik ağacına çıkmak ticaretinin açılacağına ve böylece hayatının düzene gireceğine, hiçbir zaman mutsuz olmayacağına delalet eder.

Kahve falında ağaçtan yeşil erik koparmak onlara galip geleceğine, huzurunu kaçıran ve rahatsız olmasına neden olan durumları düzelteceğine, aşk hayatının çok güzel bir hal alacağına rivayet eder.

Kahve falında ağaçta yeşil erik görmek ilerleyeceğine ve insanların gözünde çok daha itibarlı kimse olmayı başaracağına, alacağı ödüllerin ve kazanacağı yarışmaların birçok iş fırsatı yaratacağına inanılır.

Kahve falında yeşil erik ağaçları görmek bol bol moral depolanacağına, son zamanlarda işlerinde yaşanan sıkıntıdan kurtularak ferahlığa çıkacağına delalettir.

Kahve falında ağaçtan yeşil erik koparıp yemek uzun zamandan beri devam eden maddi sorunlarının biteceğine, kendisini geliştireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ağacında yeşil erik görmek yine de lükslerinden feragat etmeyeceğine, rakipleri yakın bir zaman içinde yenilgiye uğratmaya işaret etmektedir.

Kahve falında ağaçtan yeşil erik yemek bolluk ve bereket içinde geçeceğine, kendisini iyi ve huzurlu hissedeceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir