AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeşil elma satın almak

Kahve falında yeşil elma satın almak

Kahve falında yeşil elma satın almak çok üst mevkilerde bazı kademelere terfi edileceğine, maddi olarak çok büyük imkânlara sahip olacağına, kısa süreli karlar elde edileceğine, zaman zaman tartışmaların yaşanacağına, el attığı işlerde borç ödemek zorunda kalacağına, keyfinin, huzurunun ve neşesinin de yerine geleceğine, mutluluğunun özel hayatına olumlu yönde yansıyacağı gibi iş hayatındaki verimliliğinin de çoğalmasına vesile olacağına, iş hayatında yaşanan kötü olaylar yüzünden sağlık sorunları yaşayacağına, herkesin dikkatinin çekileceğine, borçlarının da kapanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yeşil elma satın almak gördüyseniz:

  • İkili ilişkilerinizi doğru yönetmeniz gerekiyor.

Kahve falında yeşil elma satın almak fal sahibinin ticari anlamda yüksek mertebelere ulaşacağına, bir sebeple hâkim karşısına çıkma gibi durumlar yaşanacağına alamet eder.

Kahve falında elma satın almak zaman içinde çok hayırlı ve sevinçli bir döneme girileceğine, maddi olarak çok büyük kazançlar elde edeceğine, kısa süre içinde mal mülk sahibi olunacağına, yaşanan üzüntülerin son bulacağına inanılır.

Kahve falında kırmızı elma satın almak işlerinizin bozulacağına, çok sevinçli haberlerle günden güne daha da mutlu olunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yeşil elma ağacı görmek sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, güllük gülistanlık bir hayata kavuşulacağına, suçlamalardan aklanılacağına ve aile hayatı ve sosyal hayat içerisinde uzun zamandan beri yaşanan tartışma ve sürtüşmelerin çok yakın bir zaman içerisinde değer verilen kişilerin araya girmesi ile biteceğine işarettir.

Kahve falında yeşil tatlı elma görmek bolluğun sürekli olacağına ve geçim derdinin biteceğine, ilerleyeceğine, ticaret yaptığı alanda atılıma geçeceğine, işinin en iyisi olacağına delalet eder.

Kahve falında yeşil elma koparıp yemek kişinin seçeceği meslekte isim yaparak herkesin takdirini, saygısını toplayacağına, eline geçecek kazancın çok daha yükseleceğine delalettir.

Kahve falında yeşil elma soymak fakir fukaraya edilen yardımların ardından bol bol hayır duası alınacağına, hayallerin gerçeğe dönüşeceğine, her birine ayrı ayrı teşekkür edeceğine yorulur.

Kahve falında yeşil ekşi elma görmek çok daha sakin ve aklıselim bir insan olacağına, kendisini kötü yola sürmek ve kendisinden farklı şekillerde yararlanmak isteyen kötü kişilerden uzak duracağına ve daha huzurlu bir hayat süreceğine, huzurlu ve işlerin açılacağı bir döneme girileceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir