AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeşil elbise dikmek

Kahve falında yeşil elbise dikmek

Kahve falında yeşil elbise dikmek uykusuz geceler yaşanacağına, işlerin sürekli büyüyeceğine, bir yandan cenaze olacağına, yanlış ve kötü yollara sapmayacağına, maddi olarak küçük zararlara uğranacağına ve bu zararların çok kısa zamanda telafi edileceğine, cesaretini yeninden toplayacağına, muradına ereceğine ve daha önce hiç olmadığı kadar mutlu olacağına, elinde bulunan işlerde sorunlar yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında yeşil elbise dikmek gördüyseniz:

  • Düzenlemeler getiren önermeleriniz veya niyetiniz, karşı taraf tarafından tam da söylediğiniz şekilde anlaşılmayabilir.

Kahve falında yeşil elbise dikmek işine dört elle sarılacağına, evinde tenceresinin hep kaynayacağına inanılır.

Kahve falında mavi elbise dikmek sorunlarından ve sıkıntılarından yakın zamanda kurtulacağına, çalışkan bir kişi ile bir yola çıkılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında elbise dikmek ve giymek verilen emeğin boşa çıkmayacağına, hayırlı ve güzel günlerin yakında olduğuna, büyük kazançlar elde edileceğine, şansın her zaman kişiden yana olacağına işaret eder.

Kahve falında başkasına elbise dikmek keyfinin ve neşesinin kaçmasına neden olacağına, maddi ve manevi açıdan büyük bir boşluğa düşeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ölüye elbise dikmek sağlığının da yerine geleceğine, sağlığının ve huzurunun yerine geleceğine alamet eder.

Kahve falında ölmüş birine elbise dikmek uzun zaman önce başladığı ancak sonra üzerine düşünemediği bir proje ile ilgili olarak yeni adımlar atmaya başlayacağına ve bu sayede bazı kişilerin dikkatini çekeceğine, işlerinin gün geçtikçe daha kötü bir hal alacağına, sevdiği kişilerden ihanet göreceğine işaret eder.

Kahve falında yırtık elbise dikmek uzun zamandan beri ödemekte zorlanılan borçların kısa süre içinde son bulacağına, attığı adımların boşa çıkacağına yorulur.

Kahve falında asker elbisesi dikmek ancak yapılacak bir hata yüzünden işlerin tersine döneceğine, başına üzüntüye neden olacak olaylar geleceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir