Kahve falında yeşil dolap görmek

Kahve falında yeşil dolap görmek korkularının ve kuruntularının biteceğine, uzun yıllar boyunca hayal ettiği ve insanların sahip olmak istediği bir hayaline kavuşacağına, önemli ve saygın birinden yardım alacağına, zor günlerinde sevdiklerinin yanında olacağına ve her zaman destek göreceğine, böylece yeni bir hayata adım atılacağına, kişinin maddi anlamda gücünü kaybederken bu durumun aynı zamanda iç dünyasından da pek çok şey alıp götüreceğine ve mutsuz olmasına neden olacağına, yaşanan para sıkıntılarının son bulacağına, hayatı boyunca kazalı, belalı kişilerden hep uzak durmaya özen göstereceğine, her daim temkinli olacağına, sorunlu bir ilişkiye başlanacağına, kariyer yapma konusunda bazı engellerle karşılaşılacağına, düzgün giden işlerin kötü sonuçlar vereceğine rivayet eder.

Kahve falında yeşil dolap gördüyseniz:

  • Su, yağ, lastik kontrolü, bilet alınan firmaların güvenilirliği, unutulan evraklar v.b konularda dikkatli olunması gerekebilir.

Kahve falında yeşil mutfak dolabı görmek ancak sabır göstermesi sayesinde sorunların çok hayırlı ve başarılı bir şekilde çözüme kavuşacağına, yaşanan sıkıntıların sona ereceğine, hane halkını çok mutlu edecek ve sevinçten havalara uçuracak bir haber alınacağına delalet eder.

Kahve falında yeşil dolap görmek kazanılan paranın artacağına, müşterilerinin çoğalacağına ve buna bağlı olarak kazancının da yükseleceğine işaret eder.

Kahve falında dolapta kıyafet görmek bolluğa, berekete ve zenginliğe kavuşacağına, günah ve suç işleyeceğine delalet eder.

Kahve falında dolap açmak ticaretten ve kazançtan yana zarara gireceğine, yaşamının her anlamda iyileşeceğine, dualarının karşılığını alacağına alamet etmektedir.

Kahve falında dolap rafı görmek en büyük desteği de dostlarından ve ailesinden göreceğine ve çok hayırlı bir şekilde ve emin adımlarla amacına ulaşacağına, dış ticarete atılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında dondurma dolabı görmek kendisine yol göstereceğine ve elinden geldiğince sıkıntısını azaltmak için imkânlarını seferber etmekten geri durmayacağına, insanların takdirine mazhar olacağına tabir olunur.

Kahve falında yeni beyaz dolap görmek parasal sıkıntılarını ortadan kaldıracağına, borçlarını kolayca ödeyeceğine, sağlıklı ve mutlu bir yaşama kavuşacağına ve sevdiği kişilere yardım edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında tozlu dolap görmek yoluna çıkan tüm engelleri kolaylıkla aşacağına, verilecek kararlar doğrultusunda uzun zamandan beri yapılamayan çalışmaların tamama erdirileceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top