AnaSayfa / Genel / Kahve falında dondurma dolabı görmek

Kahve falında dondurma dolabı görmek

Kahve falında dondurma dolabı görmek kişinin zor ve mutsuz günler geçireceğine, ancak kendisine bu komployu kişileri bulup hâkim karşısına çıkaracağına, verilen sözlerin kısa zamanda tutulacağına, yükseldikçe yükseleceğine, başarıya ve zafere doymayacağına, kurulu düzeninin olacağına ve tüm beklentilerinin birer birer gerçekleşeceğine, dünya işlerinden uzaklaşmaya, Allah’a yakın olmaya, sıkıntılardan ve üzüntülerden kurtuluşa erileceğine, hem de yaşlılığında elden ayaktan düşmeden, kendi başına hayatını idame ettirecek denli sağlığının iyi olacağına da işaret eden fal, genellikle girişilen her türlü işin uzun ömürlü olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında dondurma dolabı gördüyseniz:

  • Bazı konuları duygusal değil mantıklı şekilde ele almak daha verimli sonuçlar ortaya çıkmasını sağlayabilir.

Kahve falında dolapta dondurma görmek toplumdan kendisini soyutlayarak yalnızlığa düşeceğine, büyük başarılar kazanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında dondurma dolabı görmek enerjisinin ve canlılığının bitmeyeceğine, bu sayede hep dinç ve genç kalacağına, düzenlenen bir eğlenceye katılıp çok eğlenileceğine, aksiliklerin sebep olduğu bir yanlış anlaşılmanın düzeltileceğine ve mutlu olunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sıcak dondurma yemek rahat ve huzurlu bir hayat süreceğine ve evlat sahibi olacağına, zorlukları teker teker aşacağına alamet eder.

Kahve falında dondurma görmek kısmetlerin ve işlerin açılacağına, iş hayatı ile ilgili olarak atılan adımların başka kişilerin dikkatini çekeceğine rivayet eder.

Kahve falında beyaz dondurma yemek bir sebeple hem madden hem manen çok yıpranacağına, yardım etmek isteyen kişilerin yardımlarını geri çevireceğine, kişinin gönül hoşluğuna kavuşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında cevizli dondurma yemek şans ve bereket kapılarının açılacağına, işlerinin de istediği şekilde yürüyeceğine, çok sevilen bir kişi ile yaşanan bir ayrılığın sona ereceğine delalettir.

Kahve falında erimiş dondurma yemek yaşayacaklarının ağırlığının altında kalacağına, maddi yükünün artacağına, borçlarının kapanacağına, ekmeğinin çoğalacağına ve bu sayede kafasının rahat edeceğine alamet eder.

Kahve falında külah dondurma görmek çok zor zamanları kolay bir şekilde ve zarara uğramadan atlatacağına, zahmet veren bir işin üstesinden kolayca gelineceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir