AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeşil deri mont görmek

Kahve falında yeşil deri mont görmek

Kahve falında yeşil deri mont görmek sahip olunan kaynakların kısa sürede biteceğine, mevki makam sahibiyken işten olunacağına, aile hayatında sürekli tartışmaların olacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, evlat sahibi olunacağına, kötü kişiler ile irtibat kuran akrabaları ile arasındaki bağı kopartacağına ve güzel günler göreceğine, düşmanlardan ve rakiplerden kurtulmanın yollarının bulunacağına, yeni kazanç kapılarına ulaşılacağına, hastalıklara şifa bulunacağına, yaşanan sıkıntılardan, zorluklardan ve zahmetten kurtulacağına ve dertlerinin bitmesiyle kuş gibi hafifleyeceğine, hanesine bolluk ve bereket dolacağına, iş hayatı ile ilgili çalışmalara hız vereceğine, büyük bir hayal kırıklığı yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında yeşil deri mont gördüyseniz:

  • Bazı yatırımlarınız maddi birikim yapmanızı sağlayabilir.

Kahve falında yeşil deri mont giymek rakipler tarafından kötü durumlara düşürülmeye çalışılacağına, hayırlı bir şekilde başlayan işlerin zarar getireceğine, gam ve kasavetin de uçup gideceğine rivayet eder.

Kahve falında yeşil deri mont görmek yaşanan sıkıntıların sona ereceğine, yapılan işlerin kazanç getirmenin aksine zarara yol açacağına işaret etmektedir.

Kahve falında beyaz deri mont giymek iş hayatında çok çalışarak yüksek mevkilere terfi edeceğine, dertlerin ve endişelerin sona ereceğine delalettir.

Kahve falında eski deri mont görmek geçiminin güçleşeceğine ve borçlarının artacağına, hayır getirecek işlere girileceğine delalettir.

Kahve falında siyah deri mont görmek eğlenceli ve güzel günler yaşayacağına, fal sahibi kadın ise uzun ve sağlıklı bir ömre sahip olacağına tabir olunur.

Kahve falında yeni deri mont giymek herhangi bir sıkıntı yaşanıyorsa eğer yakın bir arkadaşın desteği ile çözüme kavuşturulacağına, çalışmada çıkan bir sorun yüzünden baş ağrısına sebep olacak bir kişiden öneri alınacağına ve deyim yerindeyse bu kişinin gevezeliklerinin ve boş boğazlıklarının çekileceğine alamet eder.

Kahve falında kahverengi deri mont giymek rakipleri tarafından her zaman kıskanılacağına, hayırlı bir kişi ile ortaklık kurulacağına inanılır.

Kahve falında kırmızı deri mont giymek ailesine ve çevresine örnek olacak bir birey olarak yaşayacağına, ele geçen kazancın günden güne azalacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir