AnaSayfa / Genel / Kahve falında eski deri mont görmek

Kahve falında eski deri mont görmek

Kahve falında eski deri mont görmek kişinin güzel işler yapacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kısa sürede kurtulacağına, çok kötü ve sıkıntılı durumlara düşeceğine, elinde avcunda ne varsa satmak zorunda kalacağına, mesleğini ihmal etmeden, her türlü eğitici konferansa, kursa ve mesleki seminerlere katılacağına, işlerin her geçen gün daha çok kişiye ulaşacağına, dedikoduların deyim yerindeyse bıçak gibi kesileceğine, çok güzel ve hayırlı gelişmelerin önünü açacağına ve hayal edilen herşeye kavuşacak bir duruma geleceğine, makbul olan mallardan alın terinin ve emeklerinin karşılığında hak ettiği şekilde nasipleneceğine, çalıştığı işte yüklü bir zam alınacağına tabir olunur.

Kahve falında eski deri mont gördüyseniz:

  • Takım oyununda bireysel hareket edilemeyeceğini hatırlatmanız gereken kişiler olabilir.

Kahve falında eski deri mont giymek rahatlık ve ferahlık bulacağına, uğranılan zararların kısa zaman içinde telafi edileceğine rivayet eder.

Kahve falında eski deri mont görmek asla harama bulaşmayacağına, çok başarılı işlere imza atacağına, büyük miktarda kazanç elde edeceğine rivayet eder.

Kahve falında kırmızı deri mont giymek böylece hayatının da düzene gireceğine, türlü musibetlerin kişinin peşinden geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında deri mont giymek yüksek katlı bir inşaat ise sıkıntıların daha büyük çaplı olacağına, büyük zarar edeceği bir döneme gireceğine, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yeni deri mont giymek zarar edilecek ve isme leke sürecek bazı yollara girileceğine, gereksiz ve sebepsiz yere çeşitli tartışmalara girileceğine, projelerin gereken ilgiyi görmeyeceğine, sorunlu kişiler ile iş yapmak zorunda kalınacağına, ekmeğinin bereketleneceğine inanılır.

Kahve falında yeşil deri mont görmek sıkıntılarına ortak olacağına, ruhsal olarak çok iyi bir noktaya gelineceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kahverengi deri mont görmek kişinin yaptığı ticaretin artık beğenilmez olacağına bu nedenle işlerinin duracağına, büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, bütün sıkıntılarını ve sorunlarını çok emek vererek kısa zamanda ortadan kaldıracağına işaret etmektedir.

Kahve falında deri siyah mont giymek onun da uzun süre bu durumu halledebilmekle vakit harcayacağına, dertlerin ve sıkıntıların sona ereceğine, anne baba duası alınacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir