AnaSayfa / Genel / Kahve falında yerden şeker toplamak

Kahve falında yerden şeker toplamak

Kahve falında yerden şeker toplamak zenginleştikçe ihtiyaç sahiplerini de gözeteceğine ve örnek olacağına, zenginliğinin, konforunun artacağına, gösterişli halinin hemen fark edileceğine, iş hayatında ve aile hayatında çok sevilen ve sayılan birisi olunacağına, iş konusunda zarar görülecek bir döneme girileceğine, büyük bir başarısızlık yaşanacağına, kazancının, başarısının ve mutluluğunun artacağına, hayatının kolaylaşacağına, emeklerinin boşa gitmeyeceğine, başarıya giden yollarının açılacağına, geleceğinin gerçekten de kısmetlerle dolacağına, ekmeğinin hiç kesilmeyeceğine, kişinin her zaman sosyal biri olacağına işarettir.

Kahve falında yerden şeker toplamak gördüyseniz:

  • Tatil olmasına rağmen belli konularda fikir sahibi olmaya, bilgi edinmeye veya haber almaya devam ediyor olabilirsiniz.

Kahve falında yerden şeker toplamak çok başarılı bir kariyere sahip olmaya, çok daha iyi mevkilere gelineceğine ve yardıma muhtaç insanlara çok büyük yardımlar yapılacağına işarettir.

Kahve falında yerde şeker görmek başarısız olacağına, çaresiz durumlara düşeceğine, işinin her geçen gün büyüyeceğine, sermayesinin çoğalacağına işarettir.

Kahve falında toz şeker toplamak fal sahibinin eskisine göre çok daha akılcı ve mantıklı davranarak, hayatını çok daha iyi bir hale getireceğine, iş hayatının hayırlı bir şekilde yeni başarılara ulaşacağına, eline geçen kazancı hayal ettiği projeler için harcayacağına, yaptığı çalışmalar ile insanlar arasında çok saygın bir yere kavuşacağına, sorunlarının kısa bir zaman içinde sona ereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında mezarlıkta şeker toplamak mutlu zamanlar geçireceğine, eskiden beri çok istenen şeylerin yakın bir zaman içinde hayata geçirileceğine ve bu sayede daha önce hiç olmadığı kadar mutlu olacağına, yakın bir zaman içinde yüklü miktarda kazanç elde edileceğine alamet eder.

Kahve falında ağaçtan şeker toplamak çok güzel ve mutlu günler geçirileceğine, hayatın güzelliklerinin farkına vararak yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında bayramda şeker topladığını görmek gözyaşlarının dineceğine, yüzünün güleceğine, umutlarının tazeleneceğine, ruhunun şifa bulacağına, boş vaktinin hepsini onun yanında geçireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında şeker toplamak bazen umutlarını yitireceğine, çok büyük bir maddi zarara uğramasına rağmen işlerini iyi bir şekilde düzelteceğine işarettir.

Kahve falında bayramda şeker toplamak dikkatsizlik yaparak bazı hatalara düşeceğine, tehlikeye, kazaya ya da belaya yakınlaşacağına, yanında başkalarını da çalıştıracak kadar işlerin iyi gideceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir