AnaSayfa / Genel / Kahve falında mezardan şeker toplamak

Kahve falında mezardan şeker toplamak

Kahve falında mezardan şeker toplamak çocuk sahibi olunacağına, çevresinde art niyetli ve kem gözlü kişilerin bulunmayacağına, yaşadığı bir hayal kırıklığını telafi edeceğine, kısmetinin açık olacağına, nefsini terbiye etmeyi başaracağına, dedikodu yapan bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, hayatının güzelleşeceğine, ne yaşarsa yaşasın dimdik ayakta kalmayı başaracağına delalet eder.

Kahve falında mezardan şeker toplamak gördüyseniz:

  • Oldukça hevesli bir girişimci olarak görünebilirsiniz.

Kahve falında mezarlıkta şeker toplamak onunla ne kadar dost olmaya çalışsa da, aynı karşılığı alamayacağına, çok üzüleceğine, masumluğunu ispat edene kadar da rahata ve huzura kavuşamayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında mezardan şeker toplamak işinize ve hanenize bereket geleceğine, hayallerindeki insanla karşılaşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bayram şekeri toplamak hasretliğin biteceğine ve yarınların çok iyi olacağına, ardından alınacak kararlar ve atılacak adımlar sayesinde projenin ayağa kaldırılacağına işaret eder.

Kahve falında bayramda şeker toplamak neşeleneceğine, yarınlarına umutla bakacağına, haysiyet gibi duygularına zarar vereceğine delalet eder.

Kahve falında bayramda şeker topladığını görmek mutluluk gözyaşı dökeceğine, geçmişte yaşanan bir tartışmanın sebep olduğu maddi ve manevi zararın telafi edileceğine alamet eder.

Kahve falında toz şeker toplamak kurulu düzenin bozulacağına, bazı kişilerle aralarında büyük anlaşmazlıklar yaşanacağına yorulur.

Kahve falında yerden şeker toplamak rızkının kesilmeyeceğine, sorumluluklarını önemseyerek ve çok çalışarak hayatını geçireceğine, emeklerinin karşılığını da en güzel şekliyle alacağına işaret eder.

Kahve falında ağaçtan şeker toplamak sakin giden yaşamının sarsılacağına, erken davranılması sayesinde iş hayatnda çok kazanç elde edileceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir