AnaSayfa / Genel / Kahve falında şeker toplamak

Kahve falında şeker toplamak

Kahve falında şeker toplamak kendisi için yeni bir yol çizeceğine, kötü kişiler yüzünden hiç istemediği durumlara düşeceğine, maddi ve manevi açıdan büyük bir boşluğa düşeceğine, atılan adımların zarar getireceğine, kazancın yarı yarıya düşeceğine ve aile bireyleri arasında çeşitli tartışmalar yaşanacağına, düşmanına galip geleceğine, işten arta kalan zamanının çoğunu evde ailesi ile kendi halinde bir yaşam sürerek geçireceğine, sağlıkla ilgili büyük bir sorun yaşanacağına, işlerin yoluna gireceğine, dertlerin biteceğine, büyük bir iş için bir ortaklık kurulacağına, girilen işlerde rakipler yüzünden kötü durumlara düşürüleceğine, haksızlığa uğranacağına, malların artacağına, ekonomik durumun her geçen gün çok daha güçlü hale geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında şeker toplamak gördüyseniz:

  • Bir borcu kapatabilirsiniz.

Kahve falında şeker toplamak maddi ve manevi güce ve rahatlığa kavuşacağına, hayallerinin kısa süre içinde gerçekleşeceğine delalettir.

Kahve falında mezarlıkta şeker toplamak kendisini keşfedeceğine, evine huzur ve bereketin geleceğine, hayallerinin kısa süre içinde gerçekleşeceğine, dualarının kabul olacağına işaret eder.

Kahve falında toz şeker toplamak verimliliğinin artacağına ve başarılarının devamının geleceğine, parasının ve makamının artacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yerden şeker toplamak kısmetinin ve şansının da kapanacağına, insanların dikkatini kendi üzerine toplamak ve egosunu tatmin etmek içi bunu ulu orta her yerde, olur olmadık anlarda beyan edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında bayramda şeker topladığını görmek sorumluluklarını önemseyerek ve çok çalışarak hayatını geçireceğine, emeklerinin karşılığını da en güzel şekliyle alacağına, rakipleri tarafından her zaman kıskanılacağına alamet eder.

Kahve falında bayramda şeker toplamak rahat edeceği, huzurlu ve mutlu olacağı günlerin geleceğine, büyüleyeceğine alamet eder.

Kahve falında mezardan şeker toplamak güzel ve sevinçli bir haber alınacağına, hayatının olumlu yönde devam edeceğine rivayet eder.

Kahve falında ağaçtan şeker toplamak özellikle kişinin farkında olmadığı bazı tehlikeli durumlarda aile yakınlarının desteği ile yara bere almadan ve fazla zarara uğramadan olaylardan sıyrılacağına, kazancın yapılacak tercihler sayesinde iki katına çıkacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir