AnaSayfa / Genel / Kahve falında ceviz kabuğu yemek

Kahve falında ceviz kabuğu yemek

Kahve falında ceviz kabuğu yemek kişi için hayatının en parlak döneminin geleceğine, bekar kimseler için ise muradının gerçek olup, güzel bir evlilik yaşanacağına, dertlerin ve üzüntülerin geride kalacağına, canının sıkılacağına, mutlu günler yaşanacağına, beklentilerinin gerçekleşeceğine, aile hayatında içinden çıkılmaz bir hal alan olaylar ile karşılaşacağına, yalan söylemekten ve iftira atmaktan özenle kaçınacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ceviz kabuğu yemek gördüyseniz:

  • Ne dilediğinize dikkat etmelisiniz.

Kahve falında kabuklu ceviz yemek arkadaşları ve sevdikleri ile bir araya geleceğine, fal sahibinin kötü ve art niyetli kişilerle karşılaşacağına işaret eder.

Kahve falında kabuksuz ceviz yemek çok büyük bir ortaklığa gireceğine, sevdiği bir kişinin yardım istemesi üzerine büyük bir yardımda bulunacağına, kişinin hem evlatlarından hem de paradan yana verimli ve şanslı olacağına rivayet eder.

Kahve falında ceviz kabuğu yemek iş hayatında rakipleri çok şaşırtacak hamleler yapılacağına, hem de yaşlılığında elden ayaktan düşmeden, kendi başına hayatını idame ettirecek denli sağlığının iyi olacağına işaret eder.

Kahve falında kabuklu yeşil ceviz yemek sevdiği kişilerden yardım alarak girdiği bir işte kendisini ispat edeceğine, kişinin memuriyet makamında yüksek mertebelere ulaşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ceviz kabuğu soymak bunun da fal sahibine hem zaman, hem de para kaybettireceğine, endişe duyulan olayların düzeleceğine delalettir.

Kahve falında kabuklu ceviz görmek yeni bir haneye sahip olunacağına, yaşanan sıkıntının gün geçtikçe daha da büyüyeceğine neredeyse içinden çıkılamaz bir hal alacağına yorulur.

Kahve falında yeşil ceviz kabuğu görmek uzun süreden beri ödenen bir borcun gelecek bir toplu para ile ödeneceğine, kardeşlerin birlikte bir iş  kuracağına, ayrı düşmüş kişilerin buluşacağına, sorunların yakın bir zaman içinde kesin çözüme kavuşacağına, dertlerin biteceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kuru kabuklu ceviz görmek sorunların aşılacağına, kendisini çok zor durumlar içinde bulacağına, endişe ettiği konularda zarar edeceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir