AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeşil ceviz görmek

Kahve falında yeşil ceviz görmek

Kahve falında yeşil ceviz görmek güç alacağına, çoluk çocuğundan zarar göreceğine, elini attığı hiçbir işte başarı kaydedemeyip, başkalarının gözünde gülünç durumlara düşeceğine, aile hayatında çok güzel haberler alacağına, yapılacak olan bir çalışmanın büyük ses getireceğine, maddi gücünün yerine geleceğine bu durumun özel ve sosyal hayatına da olumlu yönde etki edeceğine, herkes tarafından özenilecek bir ev hayatına kavuşacağına, işlerinin kısa süre içinde büyük kar getireceğine, çok yüklü miktarda bir kazanca sahip olacağına ve rahata ereceğine delalettir.

Kahve falında yeşil ceviz gördüyseniz:

  • Planlardaki değişiklikler lehinize sonuçlar doğurabilir.

Kahve falında yeşil ceviz yaprağı görmek işlerinin her geçen gün daha iyi bir hal alacağına, yakın bir arkadaşın vesile olması sayesinde iş hayatında zor geçen bir dönemin hayırlı bir şekilde nihayete erdirileceğine rivayet eder.

Kahve falında dalında yeşil ceviz görmek işlerini sabırla yoluna koyacağına, aile hayatında çok istediği ve hayallerini süsleyen bir bebeğe sahip olacağına ve çok güzel bir hayat süreceğine işarettir.

Kahve falında kabuklu yeşil ceviz yemek dünyadaki hayatının gönlünce geçeceğine, aradaki akrabalık bağının, samimiyetin ve ilişkinin daha da kuvvetleneceğine ve belki işle ilgili bir ortaklık kurulacağına alamet eder.

Kahve falında ağacında yeşil ceviz görmek rahatsızlık yaratan bir durumun bir ortadan kaldırılacağına, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, aile bireylerinden birinin çok büyük bir hastalıktan ötürü uzun bir süre hasta yatacağına, bu yüzden aile hayatında huzursuz dönemler yaşanacağına ve sosyal hayat içinde çok sevilen arkadaşlardan ihanet görüleceğine rivayet eder.

Kahve falında yeşil ceviz yediğini görmek sıkıntıların ve sorunların kısa bir zaman içinde sona ereceğine, yapılan işlerde çok hayırlı ve kazanç getirecek çalışmalar yapılacağına, engellerin ve aksiliklerin yok olacağına, başarı için fırsatların artacağına, hayatın belli bir düzene oturacağına, işlerin büyüyeceğine yorulur.

Kahve falında ağaçtan yeşil ceviz toplamak amaçlarını yerine getireceğine ve ettiği duaların karşılığını alarak hayatının yüzünü güldürecek ve kendisine hayır getirecek şekilde ilerlemeye başlayacağına, hanesinde rızkın, nimetin ve kazancın artacağına, hem ruhsal hem de bedensel olarak iyileşme kaydedeceğine işarettir.

Kahve falında yeşil ceviz kırmak iş dünyasına yeni atılmış bir kişiye akıl hocalığı ve yol göstericilik yapılacağına, ailesi ile çok huzurlu ve sağlıklı bir ömür geçireceğine yorulur.

Kahve falında yeşil ceviz vermek rahatsızlık veren bir durumun eş, dost ya da akrabalardan biri sayesinde atlatılacağına, hüsrana uğrayacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir