AnaSayfa / Genel / Kahve falında dalında yeşil ceviz görmek

Kahve falında dalında yeşil ceviz görmek

Kahve falında dalında yeşil ceviz görmek hemen ardından kendisini, yanında çok mutlu ve huzurlu hissettiği bir kişi ile sonunda evlilik olacak bir birlikteliğe başlayacağına, kendisini üzen ve kıran kişiler ile yollarını en kısa zaman içinde ayıracağına, yakasını belalardan ve belalı işlerden sıyıracağına, etrafındaki bazı kişiler ile tartışacağına, işyerinin kapanma tehlikesi yaşanacağına, kendisine hayallerinde en büyük desteğin aile üyelerinden geleceğine, yaptığı çalışmalar ile beklediği başarıları alamayacağına, bu yüzden maddi sıkıntıya düşeceğine, kendisine olan özgüveninin de artacağına tabir olunur.

Kahve falında dalında yeşil ceviz gördüyseniz:

  • Planlar aniden değişebilir, uyum sağlanması gerekiyor.

Kahve falında dalında yeşil ceviz görmek huzurun bozulacağına, ortaya çıkan sorunların üstesinden geleceğine, maddi açıdan kötü bir etki yaratacak bir durumla karşılaşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ceviz dalı görmek hastalıkların haneden uzak olacağına, istenilenlere ulaşmakta güçlük çekilmeyeceğine işarettir.

Kahve falında ceviz ağacının dalını kesmek kariyer planlamasının istediği yönde gelişme göstereceğine, başka insanları aldatmasına engel olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında dalında ceviz görmek kendisine büyük yararı dokunacak bazı önemli kişiler ile tanışacağına, kişinin kalbini titreten, güzelliği kadar huyu ve ahlakıyla da herkesi kendisine hayran bırakacak bir eşe sahip olunacağına rivayet eder.

Kahve falında dalından ceviz toplamak kendi sorununu çözdükten sonra etrafındaki insanlara yardım edeceğine ve sorunlarının doğru bir şekilde çözülmesi ve istedikleri şeylere daha rahat bir şekilde hareket ederek kısa zamanda kavuşmaları için destek olacağına, iş hayatında yapılan bir işten büyük bir zarar görüleceğine delalet eder.

Kahve falında ceviz dalı kırmak başarı kazanılacağına, kurulacak bir ortaklık sayesinde büyük başarılara imza atılacağına ve hayırlı bir kısmetle tanışıp dünyaevine girileceğine alamet eder.

Kahve falında dalından ceviz yemek sorunların ve sıkıntıların daha fazla büyümesine engel olacağına, üzüldüğü ve çok yıprandığı bir durumda kendisine uzanan bir el ile rahata ereceğine ve başarı kazanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında dalından yeşil elma koparıp yemek çevresinin kalabalıklaşacağına ve sosyal ilişkilerinin de daha canlı ve daha güçlü hale geleceğine, çok daha farklı bir yaşam sürüleceğine, her konuda gelişme gösterileceğine, her türlü musibetten ve melanetten uzaklaşılacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir