AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeşil ceviz vermek

Kahve falında yeşil ceviz vermek

Kahve falında yeşil ceviz vermek sıkıntılı günler geçirileceğine, büyük kazanç getirecek bir konu hakkında bir proje gerçekleştirilip vereceği sonuçların beklenmeye başlanacağına ve hayır işleri ile ilgili projelere destek verileceğine, gidilen yolda karşılaşılan engellere rağmen birçok kişi ile çeşitli bağlar ve ortaklıklar kurularak başarı kazanılacağına, yaşanan bir yanlış anlaşılmadan ötürü gerilen sinirlerin gevşeyeceğine, kendisini çok büyük bir boşluğun içinde bulacağına, sorunlarının her geçen gün daha da artacağına, başını ağrıtacak olaylar yaşayacağına ve keyfinin kaçacağı bir döneme gireceğine, özellikle yakın çevresinden beklemediği olumsuz davranışlar görmesi yüzünden canının sıkılacağına, sağlık sorunlarının artacağına, kısa süre içinde manevi açıdan büyük bir boşluğa düşüleceğine, eline geçen fırsatları çok iyi ve hayırlı bir şekilde kullanacağına, gayrimenkul işiyle ilgili bir ortaklık kurulacağına, zarar edilen işlerin kara geçirileceğine delalettir.

Kahve falında yeşil ceviz vermek gördüyseniz:

  • İyi görünme arzunuz artıyor.

Kahve falında ağaçta yeşil ceviz görmek aynı zamanda iş hayatında ya da aile hayatında yaşanacak olaylara hızlı bir şekilde uyum sağlayacağına, işlerinde aksama olacağına alamet eder.

Kahve falında yeşil ceviz vermek kırgınlıkların ve kızgınlıkların geçeceğine ve sevilen bir işi ile aradaki mesafelerin aşılacağına, etrafındaki bazı kişilerden çok büyük ihanetler göreceğine rivayet eder.

Kahve falında yeşil ceviz yaprağı görmek eline geçecek muhteşem fırsatları iyi kullanamayacağına, arzu edilen bir işe girmek için çok çaba gösterileceğine, ancak gerek maddi gerekse manevi sebeplerden ötürü bir türlü bu amaca ulaşılamayacağına işaret eder.

Kahve falında yeşil ceviz ağacı görmek güleceğine, eğleneceğine ve kahkahalara boğulacağına, meslek hayatında istediği noktaya geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yeşil ceviz kırmak insanlardan göreceği bazı kötülüklerden ötürü çok zor günler geçireceğine, iş ile ilgili yapılan bir hata nedeni ile yaşanacak sıkıntıların fal sahibinin üzerine kalacağına işaret eder.

Kahve falında yeşil kabuklu ceviz görmek dara düşeceğine, maddi konularda hiç olmadığı kadar kötü bir duruma düşeceğine, sevdiği kişilerle uzun süreli bir ayrılık yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında taze yeşil ceviz görmek çalışma hayatında çok hayırlı ve başarılı işler ortaya koyarak çok iyi kazançlar elde edeceğine, huzurunun yerine geleceğine, hafifleyeceğine, esenlik bulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yeşil taze ceviz görmek çevre, iş ve mekan değiştireceğine bunun kendisine çok iyi geleceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını da atlatması için çok etkili olacağına, yabancı uyruklu bir kimse ile evlenileceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir