AnaSayfa / Genel / Kahve falında fotoğraf çerçevesi görmek

Kahve falında fotoğraf çerçevesi görmek

Kahve falında fotoğraf çerçevesi görmek eğer erkekseniz eşinizden boşanacağınıza, insanlar tarafından sevilmesi ve sayılması sayesinde çok rahat edeceği bir pozisyona ulaşacağına, saç stilini ve giyim kuşamını değiştireceğine, az da olsa feraha çıkılacağına, gönlünün ferahlayacağına, hayatının düzene gireceğine, sorunlardan dolayı çöken maneviyatının iyileşmeye başlayacağına, moralinin düzeleceğine, yaşamının çok lüks bir hale geleceğine, hayallerinin tek tek gerçekleşmeye başlayacağına, hayatının düzene girmesine vesile olacağına tabir olunur.

Kahve falında fotoğraf çerçevesi gördüyseniz:

  • Aşırı harcamalardan kaçınmalı, değerli evrak, eşya v.b gibi şeylere sahip çıkmalı, çek, kredi, fatura v.b gibi ödemelerinizi ihmal etmemelisiniz.

Kahve falında fotoğraf çerçeve görmek kendisine inanan ve güvenen insanları yarı yolda bırakmayacağına, işlerin ters gideceğine ve çok büyük sorunlar yaşanacağına alamet eder.

Kahve falında fotoğraf çerçevesi görmek kişinin eşini el üstünde tutarak bir dediğini iki etmeyeceğine, sözler sarf edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında fotoğraflı çerçeve görmek sorunlarının yakın bir kişiden alacağı destek sayesinde biteceğine, iş hayatında uğradığı zararların telafi olacağına, tartışmaların sona ereceğine ve doğru adımların atılması sayesinde hayırlı bir işin başına patron olunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında boş fotoğraf çerçevesi görmek rahat, mutlu ve huzurlu bir döneme girileceğine, kimseden yardım almak zorunda kalmayacağına delalet eder.

Kahve falında yeşil çerçeveli ayna görmek keder yaşayacağına, kısa zaman içinde şirketin daha da büyüyeceğine rivayet eder.

Kahve falında pencere çerçeve görmek sosyal çevreden arkadaş olunan bir kişi ile evlilik yolunda hayırlı bir adım atılacağına, evlilik yolunda ilerleyen bir ilişkinin çıkacak dedikodular yüzünden biteceğine, her iki tarafın da çok üzüleceğine, tartışmalarla ve aksiliklerle uğraşılan bir dönem geçirileceğine ve anne babanın sağlık sorunları yüzünden üzüntü duyulacağına işaret eder.

Kahve falında gözlük çerçevesinin kırıldığını görmek meslek hayatının her daim zaferlerle dolacağına, maddi zorlukların omuzlarına çökeceğine, hayatını her geçen gün zorlaştıracağına rivayet eder.

Kahve falında çerçevesiz pencere görmek yanlış ve kötü yollara sapmayacağına, atacağı adımla ilgili bütün seçenekleri kontrol edeceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir