AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeşil boya yapmak

Kahve falında yeşil boya yapmak

Kahve falında yeşil boya yapmak tartışılan bir konuda yeniden sorunlarla boğuşulacak bir döneme girileceğine ve işlerin karışacağına, bekar biriyse evliliği düşünmeye başlayacağını, yuva özlemini dindirmek için arayışlara gireceğine, hanede neşenin ve huzurun eksik olmayacağına, bir türlü ödeyemediği borçlarını yakında ödeyeceğine, kuracağı bir ortaklık sayesinde cebinin para göreceğine ve aile hayatında kaybolmuş olan huzurun tekrar bulunacağına, uzun bir süreden beri kötü giden işlerinin yakın bir zaman içinde çok büyük ve hayırlı kazançlar getirir hale geleceğine, kişi için gelecek günlerin tasasız ve neşe dolu olacağına, aradığı kişiyi bulacağına, fal sahibinin uzun bir zamandan sonra derin ve rahat bir nefes alacağına inanılır.

Kahve falında yeşil boya yapmak gördüyseniz:

  • Hizmetlerinizi cömertçe sunmanız hayatınızı veya yaşadığınız yeri değiştirebilecek fırsatlara neden olabilir.

Kahve falında yeşil boya yapmak sorunların son bulacağına, yaşanan sıkıntıların sona ereceğine, büyük bir parasızlık yaşanacağına tabir olunur.

Kahve falında evi yeşil boya yapmak kötü ve hasta günler geçireceğine, sorunların hızlı ve kolay bir şekilde aşılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yeşil ev boyası görmek ailesinin öğütlerini dinleyip, sözlerinden çıkmayacağına, işlerinin ve düzeninin bozulacağına, neşesinin, keyfinin ve huzurunun kaçacağına böylece çektiği üzüntü ve sıkıntı nedeni ile hastalanıp yatağa düşeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yeşil duvar boyası görmek aradığı çareleri bulacağına, kişinin pek çok hatalı davranış içinde olacağına işarettir.

Kahve falında yeşil boyalı oda görmek aile hayatında güzel gelişmeler yaşanacağına, az da olsa kazanç elde edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yeşil boyalı kapı görmek maddi olarak rahatlayacağına ve pek çok imkân elde edeceğine, çok büyük sevinçler ve mutluluklar yaşanacağına rivayet eder.

Kahve falında yeşil boyalı ev görmek ortaklar arasında bazı tartışmaların meydana geleceğine, maddi ve manevi yönden yanında hep birileri olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yeşil saç boyası görmek sıkıntılara ve sorunlara göğüs gereceğine bu sayede işinde zafer elde edeceğine, dost ve akrabalardan alınacak yardım sayesinde rahata ereceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir