AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeşil boya görmek

Kahve falında yeşil boya görmek

Kahve falında yeşil boya görmek kişinin keyfinin ve rahatının yerine geleceğine, hayatının kolaylaşacağına, dostların kişiye verdiği öğütlerin kulak ardı edilmesinden ötürü istenilen hedeflere ulaşmakta zorluk çekileceğine, çok büyük mutluluklar duyulacağına, işsiz olan kişinin iş sahibi olacağına, borcu olan kişinin borçlarını ödeyeceğine, onların acılarına ilaç, yaralarına da merhem olacağına, hacetinizin giderilmesine, güçlendikçe güçleneceğine, istediği her şeyi elde edebileceğine, maddi anlamda alım gücünün hiçbir zaman sarsılmayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yeşil boya gördüyseniz:

  • Artan talepler dağılmanıza neden olabilir.

Kahve falında yeşil boyalı kapı görmek dünya malına doymak bilmeyeceğine, güzel giden bir ilişkinin bozulacağına, haksız kazanç sağlayan bir kişi yüzünden başın belaya gireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yeşile boyanmak uzun süren çalışmalar sonunda yıpranmış olan sinirlerin düzeltilmesi için tatile çıkılacağına, çok büyük başarılar kazanılacağına delalettir.

Kahve falında yeşil saç boyası görmek onunla ortak pek çok noktası olduğunu göreceğine ve bu kişi ile ilerde hem iş ortaklığı yapacağına, çevresindeki herkese yardımcı olacağına alamet eder.

Kahve falında yeşil boyalı bina görmek çok büyük üzüntü duyacağına, sıkıntılı ve zor zamanlar geçireceğine, iş için çıkacağı yolculuklarda hayat eşini bulacağına tabir olunur.

Kahve falında içi yeşil boyalı ev görmek başarıya giden yollarına engeller çıkacağına ve tüm planlarının alt üst olması nedeniyle mesleğinde gözden düşeceğine, iflası düşünmeden, işini çok daha iyi hale getirebilecek durumlar üzerinde duracağına rivayet etmektedir.

Kahve falında saçlarını yeşile boyatmak yaptığı hayırların ve sevapların da amacına ulaşacağına, neşesinin ve huzurunun baki kalacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yeşile boyanmış duvar görmek aradaki buzları eriteceğine, başarıya giden yollarına da hiçbir zaman engel çıkmayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yeşil boya yapmak yokluk nedir bilmeyeceğine, büyük mutluluklar yaşayacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir