AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeşile boyanmak

Kahve falında yeşile boyanmak

Kahve falında yeşile boyanmak her türlü engeli ve zorluğu aşacak kudrete sahip olacağına, eline geçen bütün fırsatları çok iyi değerlendireceğine ve böylece uzun zamandan beri hayal ettiği her şeye çok büyük çaba sarfetmeden kavuşacağına, borçların sonlandırılacağına, sorunlarından kurtulacağına, maddi ve manevi olarak kendisini çok geliştireceğine, insanları günah işlemeye teşvik edeceğine ve hayırlı işler yerine kötü şeyler yapacağına, buna karşılık kendisinin de onlara karşı güç ve kudret kazanmanın yollarını arayacağına, sevdiği kişiler ile sürekli vakit geçireceğine, kendisini çekemeyen insanları yenilgiye uğratacağına işaret eder.

Kahve falında yeşile boyanmak gördüyseniz:

  • Evinizde ailenizden kişileri ya da arkadaşlarınızı ağırlayabilirsiniz.

Kahve falında yüze yeşil boya görmek yenileneceğine ve can bulacağına, sıkıntıların sona ereceğine, herhangi bir suç ile suçlanan kişinin, bu durumdan kurtulacağına delalet eder.

Kahve falında yeşil boyalı duvar görmek sağlık sorunlarının ortaya çıkacağına, çok büyük miktarda para kazanacağına ve bu sayede yapmak istediği her şeyi yapıp kendi düşüncelerine göre hayatına yön vereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yeşil boyalı bina görmek attığı bu adım sayesinde işlerinin birçok insanın dikkatini çekeceğine, büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, bütün sıkıntılarını ve sorunlarını çok emek vererek kısa zamanda ortadan kaldıracağına, çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında içi yeşil boyalı ev görmek dertlerin ve sorunların biteceğine ve rahat bir hayata kavuşulacağına, dertlerin başlayacağına inanılır.

Kahve falında yeşil duvar boyası görmek en yüksek makamlara oturacağına, yaşamının yolunda ve istediği seyirde devam edeceğine, kurulu düzeninin sürüp gideceğine, moralinin genel olarak yerinde olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yeşil boyalı ev görmek sürekli olacak bir başarıya ve mutluluğa kavuşacağına, hayatın fal sahibine güleceğine işarettir.

Kahve falında evi yeşile boyanmış görmek ortaklıkların bozulacağına, çok huzurlu bir ortama kavuşacağına delalet eder.

Kahve falında yeşile boyanmak kaybetmeyi göze alamayacağına, hayatının ağzının tadına göre olacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir