Kahve falında çiçekli bluz görmek

Kahve falında çiçekli bluz görmek zor bir işe girileceğine ancak bir türlü beklenen kazancın ele geçmeyeceğine ve üzüntü duyulacağına, büyük çalışmalar sırasında çok güzel günler göreceğine, eline geçen fırsatları bu sayede çok hayırlı işler için kullanacağına, hayat içinde istediği ve hayalini kurduğu herşeye kavuşacağına ve daha önce birçok kez girmek istediği bir işe şartların uygun bir hale gelmesi ile çok zahmet çekmeden gireceğine, arkadaşlarının, akrabalarının, eşinin ve çocuklarının kendisi için makbul ve hayırlı kimseler olacağına, tüm özlemini gidereceğine, hayallerine kavuşacağına, mutlu olacağına, rahat bir hayat süreceğine, kendisine yatırım getirecek işlerden istediği sonucu alamayacağına, oldukça uzun bir yolculuğa işarettir.

Kahve falında çiçekli bluz gördüyseniz:

  • Yeni şeyler öğrenmenize aracılık edecek seminer, kur v.b eğitimler almanız hayran kitlenizi arttırabilir.

Kahve falında çiçekli bluz görmek maddi ve manevi açıdan büyük atılımlar yapacağına, sorunlarının çözümü için aldığı destekleri yeni yatırımlar içinde kullanıp işini genişleteceğine, kimseden korkmayacağına ve hayal ettiği gibi bir hayat süreceğine delalet eder.

Kahve falında krem rengi bluz giymek geçmişi unutarak bundan sonra yolun kalan kısmına bakacağına, başkalarına borç verecek hale kadar gelineceğine tabir olunur.

Kahve falında etek bluz görmek çok yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, anne babasının hayır duaları alacağı işler yapacağına ve bu sayede ömür boyu yüzünün güleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında boncuklu bluz görmek çok büyük sevinç ve büyük bir mutluluk yaşayacağına, hayat içerisinde bazı hayal kırıklıkları yaşanacağına alamet eder.

Kahve falında siyah bluz görmek herkesin tanıdığı ve bildiği bir marka olacağına ve çok büyük kazançlar elde edeceğine, bolluk ve bereket içinde geçeceğine işaret eder.

Kahve falında lacivert bluz görmek sosyal hayatında da bazı değişiklikler yaşanacağına, geçim derdi çekmeyeceğine, ihtiyaçlarını kolaylıkla ve gönlünce karşılayacağına yorulur.

Kahve falında mavi renk bluz görmek evliliğinin istediği gibi çıkmayacağına, iletişim konusunda daha güçlü olunacağına delalettir.

Kahve falında mavi bluz giymek uzun zamandan beri kötü olan ruh halinin düzeleceğine, iş konusunda büyük sorunlarla karşılaşacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir