AnaSayfa / Genel / Kahve falında mutfağa kaka yapmak

Kahve falında mutfağa kaka yapmak

Kahve falında mutfağa kaka yapmak gönül işlerinden yana hep şanslı olacağı gibi son kararını da isabetli vereceğine, sevdiği kişiler ile mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, yaşadığı sorunlar yüzünden yeni bir iş bakmaya başlayacağına, çekilen çilelerin sona ereceğine, maddi gücünün azalacağına, yeni duygular tadacağına, yeni kısmetlere nail olacağına, içinin kıpır kıpır olacağına, yüzünün de güleceğine, dostlukta ve evlilikte başarısız ve mutsuz olacağına, büyük sıkıntılar yaşanacağına ve üzüntülü durumlara düşüleceğine işaret eder.

Kahve falında mutfağa kaka yapmak gördüyseniz:

  • Egoist kişilerin taleplerine boyun eğmemelisiniz.

Kahve falında mutfağa kaka yapmak zevkli ve keyifli günlerin sayısının artacağına, aralarında pürüz varsa da konuşarak tatlıya bağlanacağına işarettir.

Kahve falında mutfakta banyo yapmak girdiği bütün işlerde çok başarılı olacağına, işlerle ilgili olarak bu kişi ile bir ortaklık kurulacağına, sıkıntıların artacağına, zor günler geçirileceğine delalettir.

Kahve falında mutfağa idrar yapmak insanlarla hoşça vakit geçirileceğine, çok büyük sorunlar yaşayarak maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına ve neredeyse her gününün kavga ve dövüşle geçeceğine rivayet eder.

Kahve falında mutfakta iş yapmak bir süre her şeyden elini eteğini çekeceğine, belalı kişilerden hep uzak durmaya özen göstereceğine yorulur.

Kahve falında mutfak alışverişi yapmak hayatının aksiliklerle geçeceğine, kazançlı çıkacağına rivayet eder.

Kahve falında mutfakta temizlik yapmak yakın olduğu kişilerden birinin ihanetine uğrayacağına, zor zamanların geride kalacağına ve tartışmaların ve kırgınlıkların sona ereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında mutfak yapmak yaşadığı zorlukların ve çektiği zahmetin sona ereceğine, maddi olarak çok rahat edeceğine yorulur.

Kahve falında mutfakta hamur yapmak korkularının üzerine gideceğine, sorunlarını ve sıkıntılarını kimseden yardım almadan çözüme ulaştıracağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir