AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeşil bitki almak

Kahve falında yeşil bitki almak

Kahve falında yeşil bitki almak kısmetlerini de göremeyeceğine, çok büyük ve kazançlı işlere girileceğine, içinde bulunduğu üzüntülü durumun yakın zamanda düzeleceğine, mutluluğunun da önemli oranda azalacağına, şansın yüzüne güleceğine, kendisine hayır, bolluk, bereket ve zenginlik getirecek girişimlerde bulunacağına, bunun için sermaye bulmakta zorlanmayacağına, çeşitli fırsatlar elde edeceğine, üzüleceğine ve hastalanacağına, ağız tadının ve keyfinin bozulacağına işarettir.

Kahve falında yeşil bitki almak gördüyseniz:

  • Konu sizin için ne kadar önemli olursa olsun her tür aşırılıklardan veya ani hareketlerden kaçınmanızda fayda var.

Kahve falında yeşil bitki almak ticaretinin ilerleyeceğine, zor zamanların, sıkıntıların ve musibetlerin sona ereceğine delalettir.

Kahve falında saksıda yeşil bitki görmek yeni ve daha hayırlı kararlar verilmesi gerektiğine ve böylece işlerin sevinç ve mutluluk getireceğine, işlerinde hep üstün başarılar elde edeceğine rivayet eder.

Kahve falında yeşil bitki görmek girdiği bir ortaklıktan büyük kayıplar ile çıkacağına, adeta bilgi kaynağıymış gibi donanımlı hale geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yeşil bitki yemek ancak bunun için bir hayli geç kaldığına da alamet olan fal, güvenilip sır paylaşılan kimselerin, bu bilgileri fal sahibini arkadan vurmak için kullanacağına, bir takım olaylar karşısında doğru seçimler yapamayacağına inanılır.

Kahve falında yeşil bitki ekmek çok büyük ve başarılı bir kariyer için kendisine daha uygun olduğunu düşündüğü bir işe gireceğine ve bu iş ile birlikte hayatının çok büyük bir hız kazancağına, çok büyük bir rahatlık yaşanacağına delalettir.

Kahve falında yeşil bitki sulamak işlerine dört elle sarılacağına, kendi işinin başına geçip, kendi patronu olacağına delalet eder.

Kahve falında yeşil fasulye bitkisi görmek yapılan bir hatanın düzeltileceğine, etrafındaki insanlara karşı mahcup olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında toprağa yeşil bitki ekmek parasının ve malının çoğalacağına, parasız ve işsiz kalacağına, geçim derdine düşeceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir