AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeşil bir orman görmek

Kahve falında yeşil bir orman görmek

Kahve falında yeşil bir orman görmek tüm endişe ve üzüntülerinden kurtulacağına, hane halkı ile tartışma yaşayacağına, yersiz yere suçlanacağına, yapılan işte yalnız kalınacağına, zor zamanlar geçirileceğine, maneviyatın da zenginleşeceğine, sorunlarının çözümü için canla başla çalışacağına, yakın bir zaman içinde çok istediği terfiye kavuşacağına, maddi çıkmazların biteceğine, kısmetin bollaşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yeşil bir orman gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki insanları sempatikliğiniz ile fazlaca etkileyeceksiniz.

Kahve falında ormanda yeşillik görmek eski sosyal hayatın dışında kalınacağına, tamamen huzur dolu bir ruha sahip olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yeşil ormanda yürümek zahmet verici bir işin kısa zamanda düzeltileceğine, ilim irfan sahibi insanların fikirleri ve önerilerine kulak vereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yeşillik ve orman görmek uzun uğraşlar vererek ve çok büyük çaba göstererek ortaya koyacağı bir proje sayesinde çok iyi bir kazanca sahip olacağına, yoksul kimselerin zengin bir hayat süreceğine, tüm isteklerine ve ideallerine kavuşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yeşil orman görmek en kısa zamanda ayağa kalkacağına, kazançlı bir ortaklık kurulacağına alamet eder.

Kahve falında orman ve yeşillik görmek yapılan çalışmaların zarar vereceğine, maddi olarak çok zor günler geçirileceğine, sorunların yakın zaman içinde artacağına, yönetici olacağına, bahtının ve geleceğinin kendisi için çok hayır getireceğine alamet eder.

Kahve falında yeşil bir orman görmek hayalini kurduğu büyük başarılara ulaşacağına, dualarının gerçekleşeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yeşillik orman görmek aralarında bir konuşma geçeceğine, sorunların kısa süre içinde çok rahat bir şekilde çözüme kavuşacağına tabir olunur.

Kahve falında yeşil çam ormanı görmek eğlenceli ve yemekli bir törene konuk olunacağına, müjdeli ve hayırlı haberler alacağına bu sayede deyim yerindeyse içinin açılacağına, ruhunun ve bedeninin iyileşeceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir