AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeşillik ve orman görmek

Kahve falında yeşillik ve orman görmek

Kahve falında yeşillik ve orman görmek iş hayatında büyük kazançların elde edileceğine, fal sahibinin emeklerinin karşılığında layık olduğu rızkı ve geliri elde edeceğine, sağlıklı, huzurlu, yüksek moralli olacağına, yeni hobiler edinileceğine, yeni bir sosyal çevreye girileceğine ve hiç olunmadığı kadar mutlu olunacağına, onunla iyi bir geçim içinde olacağına, kısmetinin de açılacağına, onlar sayesinde moral bulacağına, neşeleneceğine, düşmanlarınızın size zarar verebileceğine, özellikle evli kimselerin eşlerine karşı tutumlarında değişim olacağına delalet eder.

Kahve falında yeşillik ve orman gördüyseniz:

  • Biraz kendini beğenmiş bir yapıda olmanız tepkilere neden olabilir.

Kahve falında ormanda yeşillik görmek yaşanan kötü durumların düzeleceğine, büyük kazanç getirecek işlere girileceğine, daha fazla rızık elde edileceğine, geçimin daha kolay hale geleceğine, çekilen sıkıntıların son bulacağına, eğitim konusunda kötü bir haber alınacağına, yapılan işte geriye düşüleceğine delalettir.

Kahve falında yeşil çam ormanı görmek düşmanın vefatına yahut zarardan kurtulmaya, uykusuz geceler yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ormanda yeşil yılan görmek çalışmalarının kısa süre içinde büyük kazançlar sağlayacağına, daha ağırbaşlı ve olgun bir kimse olacağına delalettir.

Kahve falında yeşillik ve orman görmek dileklerin ve duaların kabul olacağına, hastalıkların biteceğine, aile içinde huzurlu ve sakin bir ortamın olacağına, kişinin eski kötü alışkanlıklarından kurtulup, iyi huylar edineceğine delalet eder.

Kahve falında orman ve yeşillik görmek ruhunu güzelleştireceğine, işe giren herkesin kalkınacağına, kısa süre içinde işlerin büyütüleceğine işaret eder.

Kahve falında yeşil bir orman görmek maddi olarak iyi giden bir işin bir anda kesintiye uğrayacağına, uzun zamandan beri kazanmadığı kadar büyük bir kazanç elde edeceğine yorulur.

Kahve falında yeşil orman görmek sevdiği kişiler ile çok hayırlı ve güzel işlere imza atacağına, dost ve akrabaların katılacağı bir eğlence yapılacağına rivayet eder.

Kahve falında yeşil ormanda yürümek kişinin yasa düşeceğine, işlerinin günden güne daha iyi bir hal alacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir