AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeşillik orman görmek

Kahve falında yeşillik orman görmek

Kahve falında yeşillik orman görmek emrinde çok sayıda insan çalıştırılacağına, büyük sıkıntılar ve borçlarla boğuşmak zorunda kalacağına, şanssızlıklar ile çok uzun bir süre uğraşarak çok zaman kaybedeceğine ve çok zarar göreceğine, bir sıkıntısı varsa ona çare bulacağına, işlerinin ve iletişiminin bozulacağına, böylece zor durumda kalınan ve maddi sıkıntı çekilen bir dönemin kapanacağına, musibetlerin ve dertlerin atılacak adımlar sayesinde aşılacağına, hayatında mucizevi gelişmeler yaşanacağına, sevdikleri ile bir araya geleceğine işarettir.

Kahve falında yeşillik orman gördüyseniz:

  • Yanlış anlaşılmalar söz konusu olabilir.

Kahve falında yeşillik orman görmek yoklukla mücadele etmekten deyim yerindeyse belinin büküleceğine, sağlık konusunda da bazı endişelere kapılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında orman ve yeşillik görmek eline geçen şansları ve fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirerek hem kendisi için çok hayırlı şeyler gerçekleştireceğine, her türlü yakarışının karşılık bulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yeşillik ve orman görmek sıkıntılı bir dönem geçirdikten sonra daha büyük zorluklar yaşayacağına, hayallerinin ve isteklerinin karşılık bulacağına yorulur.

Kahve falında ormanda yeşil yılan görmek manevi bir rahatlama yaşanacağına, maddi anlamda büyük kayıplar verileceğine delalet eder.

Kahve falında yeşil ormanda yürümek zaaflarına kapılacağına, hayatına kolaylıkların, avantajların, önceliklerin ve ayrıcalıkların hükmedeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yeşil çam ormanı görmek rütbesinin artacağına, ancak daha sonra verilecek kararlar sayesinde sıkıntıların ve sorunların geçeceğine delalet eder.

Kahve falında yeşil bir orman görmek özellikle yakın çevresinden beklemediği olumsuz davranışlar görmesi yüzünden canının sıkılacağına, hayalperest bir kişi  olunması sebebiyle bu konuyla ilgili bir işe girileceğine, çok büyük başarılar elde edileceğine, aile bireyleri ilgili olarak sevinçli bir haber alınacağına alamet eder.

Kahve falında yeşil orman ve su görmek işlerinin ve hayatının yoluna gireceğine, uzun süre bu kara günlerin etkisinde kalacağına ve acısının da kolay kolay dinmeyeceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir